Merchandiser - Jane

Nedenfor finder du alle Janes medarbejderfavoritter. Læs med og bliv inspireret af både nye og gamle design.
Hos vores Merchandiser, Jane, er sengelinnedet FACET i farven Quarts en klar favorit. Specielt på grund af det klassiske design, som netop kendetegner Georg Jensen Damask utrolig godt. Farven er perfekt i hjemmet hos Jane, og så giver det småmønstrede design den helt rigtige blødhed.

De smukke viskestykker, COLOURS, i klassiske, nordiske farver er ligeledes en favorit hos Jane. ”Jeg er sikker på, at de ville kunne pifte ethvert køkken op. Der sker ret meget på mønsterdelen, og så er de både varme og smukke i farverne.”

Faktisk skal mange af Janes favoritter findes i køkkenet. Det gælder eksempelvis også LINEN karkludene, som er karakteriseret ved deres stærke hørkvalitet og unikke sugeevne. Derudover er de nemme at vride op, og så tørrer de hurtigt – perfekt til arbejdet i køkkenet.

Køkkenets mange gøremål kræver tekstiler med optimale tørreegenskaber og en slidstærk kvalitet. Derfor er EGYPT køkkenhåndklæderne også en klassiker hos Jane, hvor de dog har flere forskellige funktioner. Håndklæderne egner sig nemlig ikke kun som tørreredskab. De kan med fordel bruges som serviet omkring det nybagte brød, henover bollerne når de hæver eller foldet i brødkurven som en flot bund.

På badeværelset bruger Jane gerne de skønne vaskeklude som små gæstehåndklæder. De er både behagelige mod huden og har samtidig en god tørreevne, som kun bliver bedre med tiden. En skøn hverdagsluksus, der skaber ægte hotelstemning på badeværelset.