Vælg sprog
MAY damaskdug Frost Blue
Før musen henover billedet for at zoome
MAY damaskdug Frost Blue
MAY damaskdug Frost Blue
MAY damaskdug Frost Blue

MAY damaskdug Frost Blue

DKK 1.260,00


   På lager
Antal
Design Susanne Brenøe

En tidløs damaskdug, som indfanger øjeblikket, hvor blomsterne i maj måned falder af træerne og lander blidt under dem. Dugen er et poetisk indslag i borddækningen og skaber en sommerlig og feminin stemning med sit organiske formsprog, hvor blomsterblade strør sig fra dugens midte.

MAY designet er håndplukket i vores arkiv, der er fuld af smukke tekstildesign med en tidløs appel. Dugen blev oprindeligt designet i 1989 af maleren og grafikeren Susanne Brenøe med inspiration fra landskabet i maj, hvor alle træerne blomstrer i fuldt flor, og selv afblomstringen er fuld af poesi. Designet fremmaner det smukke syn af små hvide blomsterblade, der er landet vilkårligt på dugen efter hvidtjørnens afblomstring.

I farven Frost Blue toner det enkle motiv af flygtige blomster frem, som var de snefnug på en frostklar himmel. Lige så smuk i vintertiden som på en majdag. Dugen udstråler en nordisk elegance, som kan danne underlag for alt fra den simple, monokrome opdækning til en poetisk fortælling i flere farver, der fuldendes med årstidens grene, græsser og blomster.

MAY designet fås også som bordløber og dækkeservietter . Matchende stofservietter fuldender udtrykket.

BEMÆRK! De opgivne mål er mål efter vask.


Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.