Vælg sprog
MAY damaskdug Frost Blue
Før musen henover billedet for at zoome
MAY damaskdug Frost Blue
MAY damaskdug Frost Blue
MAY damaskdug Frost Blue

MAY damaskdug Frost Blue

DKK 1.260,00


   På lager
Antal
Design Susanne Brenøe

En tidløs damaskdug, som indfanger øjeblikket, hvor blomsterne i maj måned falder af træerne og lander blidt under dem. Dugen er et poetisk indslag i borddækningen og skaber en sommerlig og feminin stemning med sit organiske formsprog, hvor blomsterblade strør sig fra dugens midte.

MAY designet er håndplukket i vores arkiv, der er fuld af smukke tekstildesign med en tidløs appel. Dugen blev oprindeligt designet i 1989 af maleren og grafikeren Susanne Brenøe med inspiration fra landskabet i maj, hvor alle træerne blomstrer i fuldt flor, og selv afblomstringen er fuld af poesi. Designet fremmaner det smukke syn af små hvide blomsterblade, der er landet vilkårligt på dugen efter hvidtjørnens afblomstring.

I farven Frost Blue toner det enkle motiv af flygtige blomster frem, som var de snefnug på en frostklar himmel. Lige så smuk i vintertiden som på en majdag. Dugen udstråler en nordisk elegance, som kan danne underlag for alt fra den simple, monokrome opdækning til en poetisk fortælling i flere farver, der fuldendes med årstidens grene, græsser og blomster.

MAY designet fås også som bordløber og dækkeservietter . Matchende stofservietter fuldender udtrykket.

BEMÆRK! De opgivne mål er mål efter vask.Om Damaskduge:
  • Vævet af 100% ægyptisk, dobbelttvundet kæmmet bomuld

  • Vask ved 60°C. Hvide damaskduge tåler vask ved 95°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask. Vi anbefaler hængetørring af duge, da det givet et glat resultat og er bedre for miljøet.

  • Husk at følge vaskanvisningen da vask ved netop 60 °C får bomulden til at åbne sig og blive vasket ren. Mange tror de skåner dugen ved at vaske ved 40°C, men produkterne er lavet til at holde til en højere temperatur.

  • Valg af størrelse på dugen afhænger af, hvor meget nedhæng du ønsker. Vi anbefaler 25-30 cm i enderne af bordet for at få det smukkeste fald. Har du eksempelvis et bord på 1 x 2 meter anbefaler vi størrelsen 140 x 240 cm.Læs hele beskrivelse
Vis mindre
Mest populære
Badehåndklæder
Badehåndklæder Før DKK 350,00
DKK 210,00
Info/køb
HÅNDKLÆDER Str. 50 x 100
HÅNDKLÆDER Str. 50 x 100 Før DKK 250,00
DKK 150,00
Info/køb
GÆSTEHÅNDKLÆDER Str. 40 x 70
GÆSTEHÅNDKLÆDER Str. 40 x 70 Før DKK 150,00
DKK 90,00
Info/køb
TRIPP sengetøj Fir Green
TRIPP sengetøj Fir Green Før DKK 1.200,00
DKK 720,00
Info/køb
ARNE JACOBSEN sengetøj
ARNE JACOBSEN sengetøj Før DKK 1.200,00
DKK 720,00
Info/køb
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.