Vælg sprog
MAY bordløber Frost Blue
Før musen henover billedet for at zoome
MAY bordløber Frost Blue
MAY bordløber Frost Blue
MAY bordløber Frost Blue

MAY bordløber Frost Blue

DKK 460,00


   På lager
Antal
Design Susanne Brenøe

En tidløs bordløber, som indfanger øjeblikket, hvor blomsterne i maj måned falder af træerne og lander blidt under dem. Bordløberen skaber en sommerlig og feminin stemning med sit organiske formsprog, hvor blomsterblade strør sig fra løberens midte. For et let og poetisk udtryk lægges bordløberen direkte på bordet, mens den for et mere højtideligt udtryk kan benyttes over en hvid damaskdug.

MAY designet er håndplukket i vores arkiv, der er fuld af smukke tekstildesign med en tidløs appel. Motivet blev oprindeligt designet i 1989 af maleren og grafikeren Susanne Brenøe med inspiration fra landskabet i maj, hvor alle træerne blomstrer i fuldt flor, og selv afblomstringen er fuld af poesi. Designet fremmaner det smukke syn af små hvide blomsterblade, der er landet vilkårligt på bordløberen efter hvidtjørnens afblomstring.

I farven Frost Blue toner det enkle motiv af flygtige blomster frem, som var de snefnug på en frostklar himmel. Lige så smuk i vintertiden som på en majdag. Bordløberen udstråler en nordisk elegance, som kan danne underlag for alt fra den simple, monokrome opdækning til en poetisk fortælling i flere farver, der fuldendes med årstidens grene, græsser og blomster.

MAY designet fås også som dug og dækkeservietter. Matchende stofservietter fuldender udtrykket.

BEMÆRK! De opgivne mål er mål efter vask.Om bordløbere:
  • Vævet af 100% ægyptisk, dobbelttvundet kæmmet bomuld.

  • Vask ved 60°C. Hvide bordløbere tåler vask ved 95°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask.

  • Vi anbefaler hængetørring af bordløbere, da det giver et glattere resultat.

  • Husk at følge vaskanvisningen da vask ved netop 60 °C får bomulden til at åbne sig og blive vasket ren. Mange tror de skåner bordløberen ved at vaske ved 40°C, men produkterne er lavet til at holde til en højere temperatur.Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
Mest populære
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os