Vælg sprog
LINEN viskestykker Blue Shadow
Før musen henover billedet for at zoome
LINEN viskestykker Blue Shadow
LINEN viskestykker Blue Shadow

LINEN viskestykker Blue Shadow

DKK 140,00
   På lager
Antal
Design: Rikke og Kasper Salto

Et vaffelvævet viskestykke i 100 % hør af højeste kvalitet, der kombinerer æstetik og funktionalitet. Hør er antiseptisk med en særlig evne til at modstå snavs, ligesom det stærke materiale absorberer og frigiver fugt hurtigere end andre tekstiler, og det er derfor særligt velegnet i køkkenet. Og ikke mindst smukt i den rustikke vævning.

Bag designet står designduoen Salto i tæt samarbejde med Georg Jensen Damasks eget designteam ud fra en fælles mission at bringe hør i spil igen og binde fortid og fremtid sammen. Tidligere vævede vi alt i hør, og vores lange erfaring med vævning er i kombination med Rikke og Kasper Saltos enkle og moderne tilgang til design og farvesætning blevet til flere klassiske hørprodukter.

I farven Blue Shadow giver viskestykket i hør et smukt, afdæmpet farvestrejf, som harmonerer med det klassiske køkken. Det elegante blå LINEN viskestykke bliver kun blødere i brug og ældes med ynde. Matchende karklude i samme lækre hørkvalitet fuldender udtrykket.  

Viskestykket måler 50 x 70 cmOm hørviskestykker
  • Vævet af 100% hør

  • Vask ved 60°C

Gode råd
  • Læg viskestykket i koldt vand i 24 timer, og vask det derefter ved 60°C. Det får fibrene til at rette sig ud og sikrer høj tørreevne fra start.

  • HUSK, at folde viskestykket helt ud før iblødsætning.

  • Vi anbefaler hængetørring, da det giver et glattere resultat og er mere miljørigtigt – men produktet kan godt tåle tørretumbling.
Vis mere
Vis mindre
Mest populære
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os