Vælg sprog
LINEN køkkenpakke
Før musen henover billedet for at zoome
LINEN køkkenpakke
LINEN køkkenpakke
LINEN køkkenpakke
LINEN køkkenpakke
LINEN køkkenpakke
LINEN køkkenpakke
LINEN køkkenpakke
LINEN køkkenpakke

LINEN køkkenpakke

DKK 150,00


   På lager
Antal
Forkæl dig selv med hverdagsluksus i 100 % hør, der både kombinerer æstetik og god kvalitet. Vi har samlet en køkkenpakke med et LINEN viskestykke og en LINEN karklud i det populære, vaffelvævede design, som ikke alene pryder køkkenet, men samtidig har en lang levetid. Begge produkter er særligt velegnet til køkkenet, da hør har en naturlig, antiseptisk evne og absorberer og frigiver fugt hurtigere end andre materialer.

Få køkkenpakken til en attraktiv pris
Normalpris 200 Kr.
Kampagnepris på 150 Kr.

Køkkenpakken fungerer også godt som gave. Brug den f.eks. som en tak for invitationen næste gang, du skal til middag eller som ekstra forkælelse til én, du holder af.

Pakken fås i tre forskellige farver – Blue Shadow, Dark Grey og Light Grey. Uanset hvilken farve du vælger, er du garanteret kvalitetssikret håndværk med et afdæmpet, stilfuldt look.

Kampagnen kører frem til d. 31. december 2018, så længe lager haves.
Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os