Vælg sprog
LINEN kimono Sand/Off-White
Før musen henover billedet for at zoome
LINEN kimono Sand/Off-White
LINEN kimono Sand/Off-White
LINEN kimono Sand/Off-White

LINEN kimono Sand/Off-White

DKK 1.590,00


   På lager
Antal
Luksuriøs hørkimono i ypperste kvalitet, som giver en særlig fornemmelse af velvære og luksus i hverdagen. Med sit klassiske snit og sin lækre tunge hørkvalitet passer kimonoen både til mænd og kvinder.

Hørkimonoen er designet af vores eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. Egenskaber og værdier, som har fulgt Georg Jensen Damask gennem århundreder. Tidligere vævede vi alt i hør, og kimonoen hylder fortidens stærke traditioner gennem både materialevalg og fine detaljer som tittekant i reversen og det broderede logo på brystet.

I Sand/Off-white får kimonoen et meget rent udtryk med sine lyse, neutrale farvetoner. Den melerede vævning giver et smukt og diskret farvespil, og LINEN kimonoen er en moderne klassiker, der kun bliver blødere med tiden.

Mål efter vask i cm.
Længde, brystvidde, ærmelængde
Small/Medium: 120, 133, 52
Medium/Large: 125, 139, 55
Large/X-large: 130, 147, 60
Læs hele beskrivelse
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.