Vælg sprog
2 stk. LINEN karklude Walnut
Før musen henover billedet for at zoome
2 stk. LINEN karklude Walnut
2 stk. LINEN karklude Walnut

2 stk. LINEN karklude Walnut

DKK 120,00
   På lager
Antal
Design: Rikke og Kasper Salto

En vaffelvævet karklud i 100 % hør af højeste kvalitet er hverdagsluksus, der kombinerer æstetik og funktionalitet. Hør er antiseptisk med en særlig evne til at modstå snavs, ligesom det stærke materiale absorberer og frigiver fugt hurtigere end andre tekstiler. LINEN karkluden tørrer derfor hurtigt og er også nem at vride op og arbejde med.

Bag designet står designduoen Salto i tæt samarbejde med Georg Jensen Damasks eget designteam ud fra en fælles mission at bringe hør i spil igen og binde fortid og fremtid sammen. Tidligere vævede vi alt i hør, og vores lange erfaring med vævning er i kombination med Rikke og Kasper Saltos enkle og moderne tilgang til design og farvesætning blevet til flere klassiske hørprodukter.

I farven Walnut går form og indhold op i en højere enhed. Den varme brune nuance trækker på naturens egne farver, og samtidig imødekommer hørkarkluden et moderne fokus på miljø og naturmaterialer. En elegant køkkenhjælper, der bliver kun blødere i brug og ældes med ynde. Matchende viskestykker i samme lækre hørkvalitet fuldender udtrykket.  

Karkluden måler 32 x 32 cm


Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.