Vælg sprog
2 stk. LINEN karklude Wine
Før musen henover billedet for at zoome
2 stk. LINEN karklude Wine
2 stk. LINEN karklude Wine
2 stk. LINEN karklude Wine
2 stk. LINEN karklude Wine

2 stk. LINEN karklude Wine

DKK 120,00
   På lager
Antal
Design Rikke og Kasper Salto

LINEN karkluden i 100 % hør er ægte hverdagsluksus i høj kvalitet. Med et vaffelvævet design kombinerer karkluden design og funktionalitet og er derfor velegnet i både indretningen og husholdningen. Hør er antiseptisk, og karkluden har derfor en særlig evne til at modstå snavs, ligesom det stærke materiale absorberer og frigiver fugt hurtigere end andre tekstiler. Karkluden tørrer hurtigt, er nem at vride op og er derfor særdeles brugbar til rengøringen af overflader.

LINEN karkluden er skabt af designduoen Salto i tæt samarbejde med Georg Jensen Damasks eget designteam ud fra en fælles vision om at bringe hør i spil igen og dermed forene fortid og fremtid. Tidligere vævede vi alt i hør, og vores lange erfaring med vævning er i kombination med Rikke og Kasper Saltos enkle og moderne tilgang til design og farvesætning blevet til flere klassiske hørprodukter.

Farven Bordeaux giver hørkarkluden både varme, glød samt et personligt udtryk, der passer til ethvert køkken. Karkluden er ideel som et stilfuldt supplement til et af hjemmets allervigtigste rum – og så bliver den tilmed kun blødere i brug og ældes med ynde.

LINEN karkluden kan med fordel bruges i samspil med viskestykker i samme lækre hørkvalitet.

Karkluden måler 32 x 32 cm.

Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.