Vælg sprog
LINEN karklude Dark Grey
Før musen henover billedet for at zoome
LINEN karklude Dark Grey
LINEN karklude Dark Grey
LINEN karklude Dark Grey
LINEN karklude Dark Grey

LINEN karklude Dark Grey

DKK 120,00
   På lager
Antal
Designere: Rikke og Kasper Salto

En vaffelvævet karklud i 100 % hør af højeste kvalitet er hverdagsluksus, der kombinerer æstetik og funktionalitet. Hør er antiseptisk med en særlig evne til at modstå snavs, ligesom det stærke materiale absorberer og frigiver fugt hurtigere end andre tekstiler. LINEN karkluden tørrer derfor hurtigt og er også nem at vride op og arbejde med.

Bag designet står designduoen Salto i tæt samarbejde med Georg Jensen Damasks eget designteam ud fra en fælles mission at bringe hør i spil igen og binde fortid og fremtid sammen. Tidligere vævede vi alt i hør, og vores lange erfaring med vævning er i kombination med Rikke og Kasper Saltos enkle og moderne tilgang til design og farvesætning blevet til flere klassiske hørprodukter.

I farven Dark Grey er hørkarkluden en stilfuld og raffineret tilføjelse, som klæder mange stilarter og samtidig imødekommer et moderne fokus på miljø og naturmaterialer. En elegant køkkenhjælper, der bliver kun blødere i brug og ældes med ynde. Matchende viskestykker i samme lækre hørkvalitet fuldender udtrykket.  

Karkluden måler 32 x 32 cmOm karklude
 • Vævet af 100% hør

 • Vask ved 60°C

Gode råd
 • Læg karkluden i koldt vand i 24 timer, og vask det derefter ved 60°C. Det får fibrene til at rette sig ud og sikrer høj tørreevne fra start.

 • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask.

 • Karkluden kan godt tåle tørretumbling, men vi anbefaler hængetørring, da det giver et glattere resultat og er mere miljørigtigt.Vis mere
Vis mindre
 • 60 dages bytteret
 • Bytteret i 13 butikker 
 • Fragtfri ved køb over 600 kr.
 • Levering 1-2 dage
  GEORG JENSEN DAMASK

  Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
  Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

  Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

  KUNDESERVICE

  Har du spørgsmål, kan du kontakte os