Vælg sprog

Lagersalg d. 7. - 9. marts

Så er det endnu engang blev tid til at slå dørene op for vores populære lagersalg på Dieselvej 1 i Kolding. Kom og oplev et stort udvalg af udgåede farver og design samt 2. sorteringsvarer til stærkt reducerede priser! Du finder tekstiler til alle hjemmets rum – duge, sengetøj, håndklæder, viskestykker og meget mere!

Vil du være sikker på at få alle nyhederne om lagersalget? Så tilmeld dig vores nyhedsmail her.

Åbningstider:
Torsdag d. 7. marts fra kl. 9 – 18
Fredag d. 8. marts fra kl. 9 – 18
Lørdag d. 9. marts fra kl. 9 – 15

Adresse:
Georg Jensen Damask
Dieselvej 1
Kolding

Psst! Er du på jagt efter en dug? Så anbefaler vi, at du måler dit bord hjemmefra – så er du sikker på at få den rigtige størrelse med hjem.

GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os