Vælg sprog
LAGEN til topmadras, Str. 180 x 200 x 8 cm
Før musen henover billedet for at zoome

LAGEN til topmadras, Str. 180 x 200 x 8 cm

DKK 750,00
   På lager
Antal
Design: Georg Jensen Damask

Eksklusivt mørkegråt lagen til dobbelt topmadras i 100 % lærredsvævet bomuld. Blød og komfortabel hverdagsluksus, som hjælper en god nattesøvn på vej. Lagnet er kuvertsyet, så det ligger godt på topmadrassen. Kuvertlagnet går 25 cm ind under topmadrassen og er tilpasset en højde på 8 cm.

Kvalitet og funktionalitet har gennem århundreder været kerneværdier hos Georg Jensen Damask. Lærredsvævningen sikrer en høj slidstyrke, og vi benytter udelukkende bomuldsgarner af højeste kvalitet. Garnet farves inden selve vævningen for at opnå den bedste farveægthed, så lagnet holder sig smukt vask efter vask.

Et lagen i mørkegrå er med til at give en sofistikeret tyngde til soveværelset. Farven matcher med TRIPP sengetøjet i Dark Grey, men er også smuk i kombination med designs som WINDMILLS sengetøj i Zinc, FACET sengetøj i Quarts og GRID sengetøj i Jade Green eller Oyster Grey. Det mørkegrå lagen er desuden en flot kontrast til de hvide designs i vores kollektion.  

Se alt vores lækre sengetøj lige her.  

Det mørkegrå kuvertlagen fås også til enkelt topmadras. Derudover fås samme høje kvalitet som faconlagen til boksmadras og som fladlagen i flere standardstørrelser.Om Lagner:
  • Vævet af 100% dobbelttvundet kæmmet bomuld.

  • Vask ved 60°C. Hvide lagner tåler vask ved 95°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask.

  • Lagnet kan godt tåle tørretumbling, men vi anbefaler hængetørring af lagnet, da det giver et glattere resultat og er bedre for miljøet.Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
DAMAVASK
DAMAVASK DKK 130,00
Info/køb
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os