Vælg sprog
LAGEN til boxmadras, Str. 90 x 200 x 25
Før musen henover billedet for at zoome
LAGEN til boxmadras, Str. 90 x 200 x 25
LAGEN til boxmadras, Str. 90 x 200 x 25

LAGEN til boxmadras, Str. 90 x 200 x 25

DKK 590,00
   På lager
Antal
Design: Georg Jensen Damask

Eksklusivt mørkeblåt lagen til enkelt boksmadras i 100% lærredsvævet bomuld. Blød og komfortabel hverdagsluksus, som hjælper en god nattesøvn på vej. Lagnet er faconsyet med elastik i hjørnerne og ligger altid pænt og glat på boksmadrassen. Pasformen er tilpasset en højde på 25 cm.

Et faconsyet lagen i mørkeblå forener funktionalitet med æstetik. Den klassiske marineblå farve skaber både ro og dybde i soveværelset og er et tidløst valg til boksmadrassen. Farven matcher med YPSILON og ENGESVIK by hand sengetøjet i Navy Blazer og OLDER sengetøjet i Navy og Wine. Derudover er det mørkeblå lagen en flot kontrast til de klassiske hvide design i vores kollektion, herunder NORTHERN LIGHT.

Kvalitet og funktionalitet har gennem århundreder været kerneværdier hos Georg Jensen Damask. Lærredsvævningen sikrer en høj slidstyrke, og vi benytter udelukkende bomuldsgarner af højeste kvalitet. Garnet farves inden selve vævningen for at opnå den bedste farveægthed, så lagnet tager sig flot ud på boksmadrassen selv efter mange vaske.

Det faconsyede lagen i mørkeblå fås også til dobbelt boksmadras og 35 cm højde. Derudover fås samme høje kvalitet som kuvertlagen til topmadras og som fladlagen i flere standardstørrelser.

Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.