Vælg sprog
LAGEN til boxmadras, Str. 180 x 200 x 25 cm
Før musen henover billedet for at zoome
LAGEN til boxmadras, Str. 180 x 200 x 25 cm
LAGEN til boxmadras, Str. 180 x 200 x 25 cm
LAGEN til boxmadras, Str. 180 x 200 x 25 cm

LAGEN til boxmadras, Str. 180 x 200 x 25 cm

DKK 790,00
   På lager
Antal
Design: Georg Jensen Damask

Eksklusivt hvidt lagen til dobbelt boksmadras i 100 % lærredsvævet bomuld. Blød og komfortabel hverdagsluksus, som hjælper en god nattesøvn på vej. Lagnet er faconsyet med elastik i hjørnerne og ligger altid pænt og elegant på boksmadrassen. Pasformen er tilpasset en højde på 25 cm.

Kvalitet og funktionalitet har gennem århundreder været kerneværdier hos Georg Jensen Damask. Lærredsvævningen sikrer en høj slidstyrke, og vi benytter udelukkende bomuldsgarner af højeste kvalitet, så lagnet holder sig smukt vask efter vask.

Det hvide lagen er en elegant klassiker, der fuldender følelsen af luksus i soveværelset og kan benyttes til alle sengesæt i vores kollektion. Herunder de hvide designs  FACET sengetøj og WINDMILLS sengetøj.

Se alt vores lækre sengetøj lige her.

Det faconsyede hvide lagen fås også til enkelt og trekvart boksmadras og 35 cm højde. Derudover fås samme høje kvalitet som kuvertlagen til topmadras og som fladlagen i flere standardstørrelser.
Læs hele beskrivelse
Vis mindre
Relaterede varer
DAMAVASK
DAMAVASK DKK 130,00
Info/køb
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.