Vælg sprog
LAGEN, Str. 260 x 260 cm
Før musen henover billedet for at zoome
LAGEN, Str. 260 x 260 cm
LAGEN, Str. 260 x 260 cm

LAGEN, Str. 260 x 260 cm

DKK 690,00
   På lager
Antal
Design: Georg Jensen Damask

Eksklusivt mørkeblåt lagen til dobbeltseng i 100% lærredsvævet bomuld. Blød og komfortabel hverdagsluksus, som hjælper en god nattesøvn på vej og samtidig tager sig elegant ud i soveværelset, fordi det altid ligger pænt på sengen.

Et lagen i mørkeblå forener funktionalitet med æstetik. Den klassiske marineblå farve skaber både ro og dybde i soveværelset og er et tidløst valg til dobbeltsengen. Farven matcher med YPSILON og ENGESVIK by hand sengetøjet i Navy Blazer og OLDER sengetøjet i Navy og Wine. Derudover er det mørkeblå lagen en flot kontrast til de klassiske hvide design i vores kollektion, herunder NORTHERN LIGHT.

Kvalitet og funktionalitet har gennem århundreder været kerneværdier hos Georg Jensen Damask. Lærredsvævningen sikrer en høj slidstyrke, og vi benytter udelukkende bomuldsgarner af højeste kvalitet. Garnet farves inden selve vævningen for at opnå den bedste farveægthed, så lagnet tager sig flot ud på dobbeltsengen selv efter mange vaske.

Det almindelige flade lagen i mørkeblå fås også til enkeltseng. Derudover fås samme høje kvalitet som faconlagen til boksmadras og som kuvertlagen til topmadras i flere standardstørrelser.  

Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.