Vælg sprog
LAGEN, Str. 160 x 260 cm
Før musen henover billedet for at zoome
LAGEN, Str. 160 x 260 cm
LAGEN, Str. 160 x 260 cm

LAGEN, Str. 160 x 260 cm

DKK 490,00
   På lager
Antal
Design Georg Jensen Damask

Eksklusivt hvidt lagen til enkeltsengen i 100 % lærredsvævet bomuld. Blød og komfortabel hverdagsluksus, som hjælper en god nattesøvn på vej og samtidig tager sig elegant ud i soveværelset, fordi det altid ligger pænt på sengen.

Kvalitet og funktionalitet har gennem århundreder været kerneværdier hos Georg Jensen Damask. Lærredsvævningen sikrer en høj slidstyrke, og vi benytter udelukkende bomuldsgarner af højeste kvalitet, så lagnet holder sig smukt vask efter vask.

Det hvide lagen er en elegant klassiker, der fuldender følelsen af luksus i soveværelset og kan benyttes til alle sengesæt i vores kollektion. Herunder de hvide designs FACET sengetøj og WINDMILLS sengetøj.

Se resten af vores lækre sengetøj lige her.  

Det almindelige flade lagen fås også til trekvartseng og dobbeltseng. Derudover fås samme høje kvalitet som faconlagen til boksmadras og som kuvertlagen til topmadras i flere standardstørrelser.
Læs hele beskrivelse
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.