Vælg sprog
KUBUS sengetæppe Dusty Green
Før musen henover billedet for at zoome
KUBUS sengetæppe Dusty Green
KUBUS sengetæppe Dusty Green
KUBUS sengetæppe Dusty Green

KUBUS sengetæppe Dusty Green

DKK 1.590,00


   På lager
Antal
Et grafisk sengetæppe med rod i en stolt designtradition og en tidløs grøn farve. Blandingen af bomuld og viskose sikrer en behagelig blød kvalitet og får mønstret til at fremstå både levende og elegant. Sengetæppet bidrager med en følelse af luksus i soveværelset og klæder sengen smukt på i dagtimerne.

I farven Dusty Green får sengetæppet en nordisk fremtoning, hvor man næsten kan dufte skoven og foråret. Sengetæppet er med sin støvede grønne nuance elegant kombineret med et væld af farver. Stemningen fuldendes med KUBUS puder, der fås i flere farver, herunder Dusty Green for et monokromt univers med reference til naturen.

KUBUS designet er skabt af væver og tekstilingeniør Bent Georg Jensen, der gennem mange år i front for Georg Jensen Damask også var drivkraft i designudviklingen. Det geometriske mønster består af en kombination af zigzag-rækker og gåseøje-ruder, som skaber dybde og dynamik. Designet har tidligere været i vores kollektion af duge, men får nu nyt liv som elegant sengetæppe og fås også som pude.Om KUBUS sengetæppe og puder:
  • Vævet af 60% bomuld og 40% viskose.

  • Renses eller vaskes separat ved 40°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask.

  • Vi anbefaler hængetørring af både puder og sengetæppe

  • For særligt sengetæppet, der er tungt, anbefaler vi hængetørring over et bredt stativ eller rundstok. Derved undgås unødige folder.

Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.