Vælg sprog
KUBUS puder Winetasting
Før musen henover billedet for at zoome
KUBUS puder Winetasting
KUBUS puder Winetasting

KUBUS puder Winetasting

DKK 550,00
   På lager
Antal
Design Bent Georg Jensen

En grafisk pude med rod i en stolt designtradition. Blandingen af bomuld og viskose sikrer en behagelig blød kvalitet og får mønstret til at fremstå både levende og elegant. Kvalitetsdesign, der får følelsen af luksus frem i soveværelse, stue, eller hvor puden nu får sit hjem.

KUBUS designet er skabt af væver og tekstilingeniør Bent Georg Jensen, der gennem mange år i front for Georg Jensen Damask også var drivkraft i designudviklingen. Det geometriske mønster består af en kombination af zigzag-rækker og gåseøje-ruder, som skaber dybde og dynamik. Designet har tidligere været i vores kollektion af duge, men får nu nyt liv som pude og fås også som sengetæppe.

Med farven Winetasting hyldes sanseligheden og et farvemættet univers. Brug puden til at sætte stemningen eller sammen med de øvrige KUBUS farver og designs i kollektionen til en smuk helhed.

Se også matchende  plaider.
Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.