Kongelig Hofleverandør


Vi er meget stolte af prædikatet, Kongelig Hofleverandør. Som Kongelig Hofleverandør er Georg Jensen Damask på den eksklusive liste over de virksomheder, der har "en langvarig og regelmæssig samhandel med det danske kongehus".

Vores samhandel med Kongehuset startede tilbage i 1952, da Dronning Ingrid bestilte vores H.C. ANDERSEN dug. Siden er det blevet til adskillige kongelige leverancer og samarbejder, såvel nationalt som internationalt. Foruden de bestillinger, der med jævne mellemrum kommer fra både Kongehuset i Danmark og udlandet, arbejder vi også med særlige udviklingsprojekter til bestemte formål for disse.

2018

Specialsyet monogramdug til Stenhammar Slot. Slottet har igennem mere end 100 år tjent som den svenske kongefamilies weekendslot.

2015

Håndvævede viskestykker i designet PUK til Marselisborg i anledningen af Hendes Majestæt Dronning Margrethes II 75-års fødselsdag.

2013

VIP inventar-løsning til EH-101 Augusta-Westland Merlin-helikopter som Hendes Majestæt Dronning Margrethe ll anvender.

2012

Damaskduge og servietter, designet i samarbejde med Hendes Majestæt Dronning Margrethe II i anledning af Hendes Majestæts 40-års regeringsjubilæum. Designet indeholder elementer fra Elefantordenen og rigsvåbenet og anvendes i forbindelse med nytårskuren, som hvert år afholdes i Christian den VII’s Palæ på Amalienborg.

2010

Monogramdug i anledningen H.K.H. Kronprinsesse Victoria og H.K.H. Prins Daniels bryllup den 19. juni 2010. Gaven var fra H.M. Dronning Silvia og H.M. Kong Carl XVI Gustaf af Sverige. Dugen er designet af H.M. Dronning Silvia i tæt samarbejde med den danske designer Diana Holstein. Den blev leveret i et smukt skrin udført af ædeltræ med monogram på låget.

2006/2007

Damaskduge, servietter og dækkeservietter designet af Hendes Majestæt Dronning Silvia af Sverige og den danske designer Diana Holstein til den internationale spejderbevægelse, The World Scout Foundation, i anledning af Hans Majestæt Kong Carl XVI Gustaf af Sveriges 60 års fødselsdag og 100 året for den internationale spejderbevægelses grundlæggelse.

2006

Bispekåbe til Ålborg Stift designet af Hendes Majestæt Dronning Margrethe.

2005

H. C. ANDERSEN-DUG til Hendes Majestæt Rania Al-Abdullah af Jordan.

2005

Monogramdug til Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik og Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary i anledning af deres bryllup.

2004

Specialdesignede damaskduge til Hendes Majestæt Dronning Silvia af Sverige i anledning af hendes 60 års fødselsdag. Designet blev skabt i tæt samarbejde med Dronning Silvia og den danske designer, Diana Holstein. Dugen anvendes i dag i forbindelse med World Childhood Foundations arbejde med at beskytte børn mod seksuelle overgreb.

2000

Damasktapeter til Christiansborg designet af Bjørn Nørgaard - som match til de verdenskendte, franskvævede gobeliner. Damasktapeterne var en gave til Hendes Majestæt Dronning Margrethe II i anledning af hendes 50 års fødselsdag og blev præsenteret på hendes 60-års fødselsdag.

1992

KRONEDUGEN til Hendes Majestæt Dronning Margrethe II af Danmark & Hans Kongelige Højhed Prins Henriks Sølvbryllup.
Se også listen over danske og internationale partnere, forhandlere, ambassader, organisationer, hoteller og mange andre –  lige her.