Karklude

Oplev glæden ved en karklud, der i al sin enkelhed er en fryd for både hænder og øjne.

Karklude til arbejdet i køkkenet


Karklude er et af køkkenets vigtigste hjælpemidler. Vi bruger dem til rengøring flere gange i løbet af dagen, og derfor er det vigtigt at prioritere en karklud, der er nem at vride op og som tørrer hurtigt. På den måde bliver køkkenarbejdet lidt sjovere og ikke mindst meget blødere. I vores kollektion finder du både karklude i hør og bomuld i flere forskellige farver. Uanset materialet er karkludene alle designet med udgangspunkt i optimale tørreegenskaber og en lang holdbarhed.
Foruden de funktionelle kvaliteter bliver karkludene kun blødere og blødere for hver vask og ældes med ynde og elegance.

En karklud i hør eller bomuld er ikke mindst en gevinst for miljøet i kraft af materialet, der er særligt slidstærkt og kan genbruges igen og igen – vi kalder det hverdagsluksus til køkkenet.

Karkludens fornemmeste opgave


Selvom karkludens vigtigste formål er rengøring og aftørring af overflader, må den naturligvis også gerne være skabt i et stilfuldt design. Karkludene ligger ofte fremme på køkkenbordet eller til tørring henover vandhanen og er på den måde et synligt indslag i køkkenets indretning. Vores udvalg af karklude er designet til at være elegante tilføjelser i det moderne køkken, hvor æstetikken også spiller en stor rolle. Det brede farveudvalg gør det nemt at matche karkludene med køkkenets øvrige tekstiler, herunder viskestykker og køkkenhåndklæder, og på den måde skabe et smukt helhedsindtryk i rummet.

En karklud i hør eller bomuld


Hør og bomuld er begge gode materialer, når det kommer til køkkenets mange arbejdsopgaver. Tidligere vævede vi alt i hør, men med tiden har bomuldens fordelagtige egenskaber medført lanceringen af en karklud designet i 100% bomuld. NORS og LINEN karkludene er vidt forskellige i design og udtryk, men fælles for dem begge er de gode tørreegenskaber og en slidstærk kvalitet. Farveudvalget er nøje overvejet, så karkludene vil passe ind i ethvert køkken og tilføre værdi i en travl hverdag. Uanset om du vælger en karklud i bomuld eller hør, er du sikret en uundværlig hverdagsluksus, som gør køkkenlivet nemmere og meget mere elegant.

Karklude til borddækningen


Karkludene behøver ikke kun at være tiltænkt arbejdet i køkkenet. De gør sig også godt i borddækningen som stilfulde servietter – perfekte på morgenbordet, men bestemt også ved mere formelle lejligheder. Med vores store farveudvalg kan du nemt finde karklude i en farve, der matcher din opdækning og den ønskede stemning på bordet – uanset om du vælger en strikket bomuldskarklud eller en vaffelvævet karklud i hør. Karkludene er også velegnede i bunden af brødkurven eller som et dekorativt omslag om det nybagte brød. Ganske enkelt hverdagsluksus med mange forskellige funktioner.