Vælg sprog
Karklude
Farver
4 stk
1 stk
2 stk
2 stk
5 stk
1 stk
1 stk
Duge mål
1 stk

Karklude

Oplev glæden ved en karklud, der i al sin enkelhed er en fryd i køkkenet for både hænder og øjne. Og så er den ikke mindst en gevinst for miljøet i kraft af materialevalget, der er et særligt slidstærkt naturmateriale.

Karkludene fra Georg Jensen Damask væves i hør, der er en kærkommen tilføjelse i det moderne køkken, hvor æstetikken også spiller en stor rolle. Desuden besidder hør den fantastiske egenskab, at materialet er naturligt antiseptisk samt absorberer og frigiver fugt hurtigere end andre tekstiler. Derfor tørrer karkluden hurtigt og er også nem at vride op og arbejde med. Præcis som det er en karkluds fornemmeste opgave.
Foruden de funktionelle kvaliteter bliver hør kun blødere og blødere for hver vask og ældes med ynde og elegance.

Med karkludene i hør af højeste kvalitet er skabt en uundværlig hverdagsluksus, som gør køkkenlivet nemmere og meget mere elegant.
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.