Karklude

Karklude er et af køkkenets vigtigste hjælpemidler. Vi bruger dem til rengøring flere gange i løbet af dagen, og derfor er det vigtigt at prioritere en karklud, der er nem at vride op og som tørrer hurtigt. På den måde bliver køkkenarbejdet lidt sjovere. Vores karklud er designet med udgangspunkt i optimale tørreegenskaber og en lang holdbarhed.
Karkludene bliver blødere og blødere for hver vask og ældes med ynde.

En karklud i bomuld er ikke mindst en gevinst for miljøet i kraft af materialet, der er særligt slidstærkt og kan bruges igen og igen.

Karkludens fornemmeste opgave


Selvom karkludens vigtigste formål er rengøring og aftørring af overflader, må den naturligvis også gerne være skabt i et stilfuldt design. Karkludene ligger ofte fremme på køkkenbordet eller til tørring over vandhanen og er på den måde et synligt indslag i køkkenets indretning. Vores karklud er designet til at være en fin tilføjelse i det moderne køkken, hvor æstetikken også spiller en stor rolle. Det brede farveudvalg gør det nemt at matche karkludene med køkkenets øvrige tekstiler, herunder viskestykker og køkkenhåndklæder, og på den måde skabe et smukt helhedsindtryk i rummet.

Karklude til borddækningen


Karkludene behøver ikke kun at være tiltænkt arbejdet i køkkenet. De gør sig også godt i borddækningen som stilfulde servietter – perfekte på morgenbordet, men bestemt også ved mere formelle lejligheder. Med vores store farveudvalg kan du nemt finde karklude i en farve, der matcher din opdækning og den ønskede stemning på bordet. Karkludene er også velegnede i bunden af brødkurven eller som et dekorativt omslag om det nybagte brød. Karkluden er ganske enkelt et funktionelt og fint tekstil til køkkenet.