Vælg sprog
JULETRÆSTÆPPE Blue/Gold
Før musen henover billedet for at zoome
JULETRÆSTÆPPE Blue/Gold
JULETRÆSTÆPPE Blue/Gold

JULETRÆSTÆPPE Blue/Gold

DKK 690,00
   På lager
Antal
Juletræstæppet i signaturdesign er en længe ventet tilføjelse til damaskkollektionen. Det ottekantede juletræstæppe med det ikoniske motiv fra JULEDUGEN forener håndværk, kvalitet og nostalgi og højtideligholder julen som hjerternes fest.

Motivet er designet af Bodil Bødtker-Næss, som var med i inderkredsen af tekstilkunstnere omkring Georg Jensen Damask i 1970’erne, og som også står bag det klassiske påskedesign fra samme periode. De flettede julehjerter og stiliserede grankviste har gennem mere end 40 år været indbegrebet af julestemning, og designet er i mange hjem en uundværlig del af julen. Udformningen af juletræstæppet kroner designet med en fin stjerne, som også hører højtiden til.

Farvekombinationen Blue Gold er hentet fra det originale oplæg fra 1975, hvor designeren havde et ønske om en blå version. Der skulle dog gå 40 år, førend det blev en realitet. Den afdæmpede blå farve skaber et moderne udtryk, og juletræstæppet er et elegant bud på en klassisk jul klædt i lidt mere utraditionelle farver til glæde for både nuværende og kommende generationer.

Str. 130 x 130 cm

Juledesignet fås også som dug, dækkeserviet og bordløber.

Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.