Vælg sprog

Julens bedste tilbud - Nyt tilbud hver uge

Vi har samlet en håndfuld gode gaveideer til julens mange hyggestunder, hvor der ofte findes en særligt god anledning til at forkæle andre med kvalitet og lækre tekstiler. Til køkkenet har vi sammensat et lækkert særtilbud der gælder HVER DAG helt frem til jul, selvfølgelig så længe lager haves. Derudover finder du hver uge op mod jul et nyt og  spændende tilbud - og blandt de mange lækre tilbud findes tekstiler til alle hjemmets rum: Køkkenet, spisebordet, badet og soveværelset. Lad dig inspirere her nedenfor, hvor vi har samlet en oversigt over julens bedste tilbud.

Med til fornøjelsen ved at give gaver hører ikke alene forventningens glæde, men også selve indpakningen. Du kan naturligvis vælge at få din gave pakket smukt ind i vores specialdesignede gaveindpakning, der emmer af eksklusivitet.

Alle tilbud kan byttes helt frem til 28. februar 2018 - via webshoppen eller i én af vore 9 fysiske butikker.JULETILBUD 4 11. december til 23. december 20171 sæt ENGESVIK by hand sengelinned

ANDREAS ENGESVIK har designet sengetøjet i den klassiske tern, der er vævet med Andreas’ håndtegnede streg. Et levende design, der er vævet i 100 % kæmmet ægyptisk bomuld. En gave til en du har kær eller hverdagsluksus til eget soveværelse.

Julepakken indeholder:
1 sæt ENGESVIK by hand sengelinned
Vælg mellem størrelserne 140 x 200 cm eller 140 x 220 cm og farverne Navy Blazer eller White

Sengesæt 140 x 200 cm
Normalpris 1.500 kr.
JULETILBUD 1.000 kr.

Sengesæt 140 x 220 cm
Normalpris 1.600 kr.
JULETILBUD 1.100 kr.'

Køb JULETILBUD herSÆRTILBUD

2. oktober til 23. december 2017

1 stk. FINNSDOTTIR viskestykker og 1 stk. EGYPT køkkenhåndklæde

Det tidløse køkkenhåndklæde og de nye viskestykker med en facetteret stjerne i moderne streg inviterer æstetikken og julen inden for i køkkenet. EGYPT køkkenhåndklædet i blød ægyptisk bomuld er vævet med samme tråd, som man finder i FINNSDOTTIR viskestykket i den kraftige hør- og bomuldskombination, og begge udmærker sig med optimale tørreegenskaber. En smukt sæt, hvor stjernerne kaster glans over køkkenet i den søde juletid.

Julepakken indeholder:
1 stk. FINNSDOTTIR viskestykker og 1 stk. EGYPT køkkenhåndklæde
Vælg mellem farverne Winetasting  eller Flint

Normalpris 250 kr.
JULETILBUD 195 kr.

Køb FINNSDOTTIR pakke her


GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os