Vælg sprog
JULELØBER Deep Red
Før musen henover billedet for at zoome
JULELØBER Deep Red
JULELØBER Deep Red

JULELØBER Deep Red

DKK 490,00


   På lager
Antal
Design: Bodil Bødtker-Næss

Det ikoniske motiv på bordløberen højtideligholder julen som hjerternes fest og er et feteret signaturdesign i damaskkollektionen. Løberen kan bruges direkte på bordet eller over en hvid damaskdug for et mere højtideligt udtryk.

Motivet er designet af Bodil Bødtker-Næss, som var med i inderkredsen af tekstilkunstnere omkring Georg Jensen Damask i 1970’erne, og som også står bag det klassiske påskedesign fra samme periode. De flettede julehjerter og stiliserede grankviste har gennem mere end 40 år været indbegrebet af julestemning, og designet er i mange hjem en uundværlig del af julen.

I den mørkerøde variant er to nuancer af julens ikoniske farve kombineret i vævningen, hvilket giver bordløberen en enkel, klassisk og stilfuld fremtoning. Matchende stofservietter fuldender udtrykket.

Fås også som damaskdug, dækkeservietter og servietter.  

BEMÆRK! De opgivne mål er mål efter vask.Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.