Vælg sprog
JULEDUGEN Deep Red
Før musen henover billedet for at zoome
JULEDUGEN Deep Red
JULEDUGEN Deep Red
JULEDUGEN Deep Red
JULEDUGEN Deep Red

JULEDUGEN Deep Red

DKK 1.320,00


   På lager
Antal
Design: Bodil Bødtker-Næss

JULEDUGEN med det ikoniske motiv er med sin symbolske fremmaning af julen som hjerternes fest et nostalgisk signaturdesign i damaskkollektionen. Det er en eksklusiv dug, man vokser op med og giver videre til næste generation.

Motivet er designet af Bodil Bødtker-Næss, som var med i inderkredsen af tekstilkunstnere omkring Georg Jensen Damask i 1970’erne, og som også står bag det klassiske påskedesign fra samme periode. De flettede julehjerter og stiliserede grankviste har gennem mere end 40 år været indbegrebet af julestemning, og designet er i mange hjem en uundværlig del af julen.

Den mørkerøde variant er vævet i tone-i-tone nuancer af julens ikoniske farve, hvilket giver JULEDUGEN en enkel, klassisk og stilfuld fremtoning. Læg denne dug på bordet, og mærk julestemningen brede sig. Matchende stofservietter fuldender udtrykket.

BEMÆRK! De opgivne mål er mål efter vask.

JULEDUGEN fås også som JULELØBER, JULEDÆKKESERVIET og JULESERVIETTER.


Læs hele beskrivelse
Vis mindre
Relaterede varer
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.