STORIES

Den anerkendte danske papirkunstner Marianne Eriksen Scott-Hansen har lavet et kunstværk med vores tekstiler. Hun har givet viskestykker, karklude og sengetøj et ansigt i form af en stor og udtryksfuld maske.
Vores vævede køkkenhåndklæder har vist sig at være perfekte som underlag for japanernes nyvaskede service på grund af tekstilets tykke kvalitet og gode absorberingsevne.
I det gamle Strandvejskvarter i hjertet af Hellerup finder du vores flagship store, som netop er åbnet. Butikken har et lyst og inspirerende udtryk, der hylder vores vævede tekstiler.
Historien om Lillerød-kurvene går tilbage til 1890. Filosofien var dengang at skabe smukke og nyttige genstande til hverdagsbrug ved kun at bruge de materialer, som skoven stillede til rådighed.
Julebordet skal ikke være et ’perfekt modebord’, når As Øland dækker op. Hun kan bedst lide, når tingene er personlige og ikke for pæne og korrekte, og hendes gæster må endelig ikke være bange for at spilde på dugen.
Dagene går mod vinteren og mørket, og energien ændrer sig og bliver mere indadvendt. For skuespiller Ellen Hillingsø er efteråret en særlig årstid, der bringer masser af hygge med sig.

Vi har altid vævet med hør hos Georg Jensen Damask. Det stærke og smukke materiale var i over hundrede år det eneste, vi vævede med, indtil bomulden fandt vej til Danmark.

Hos Georg Jensen Damask har vi vores egen systue, hvor vi syer tekstiler i specialmål. Har du brug for en længere dug eller et bredere dynebetræk, tråder vi hellere end gerne nålen.
Hvis du er heldig, er der stadig bær i haven, og de allersidste skal bruges på noget godt. Bag en galette – en rustik fransk tærte – med brombær, kirsebær eller andre lækre bær.
Fine detaljer og højt til loftet kendetegner det værelse,
arkitekt og designer Cecilie Milsted har indrettet til sin søn.
Her er få ting i god kvalitet, der kan holde i
mange år.
At lave mad og spise i naturen bringer folk tæt sammen og gør måltidet til en særlig oplevelse, mener kok og kogebogsforfatter Mikkel Karstad.
Kludetæppet er på alle måder et særligt produkt: Det minimerer spild i vores tekstilproduktion og har samtidig en spændende historie bag sig.
Bæredygtighed er at passe godt på de ting, man har, så de holder sig smukke i mange år. Få det bedste ud af dine vævede duge.
Uanset hvor ferien i Danmark går hen, kan bløde vævede tekstiler være med til at skabe den helt rigtige sommerstemning – sammen med vaffelis, strandsand og kold rosé.
En forfriskende start på dagen er en selvfølge for de fleste mennesker, men et dagligt morgenbad har ikke været en naturlig del af hverdagen i særligt mange år.
For skuespiller Ellen Hillingsø bringer foråret og lyset en helt ny energi med sig, og i år betyder de lysere tider noget helt særligt.
Her får du hans personlige opskrift på dampede muslinger, som er nem, hurtig, sund og billig aftensmad for hele familien.
Ved at vaske og pleje dit sengelinned på den rigtige måde, hjælper du til med at forlænge levetiden – og holde tekstilerne i den bedst mulige stand. Samtidig sikrer du en sund seng.
Lucia betyder lys, og midt i decembers mørke fejrer vi luciadag med optog, sang og gyldent bagværk. Til luciadag hører lækre safrankrydrede luciabrød – og du kan nemt selv bage dem.