STORIES

Dagene går mod vinteren og mørket, og energien ændrer sig og bliver mere indadvendt. For skuespiller Ellen Hillingsø er efteråret en særlig årstid, der bringer masser af hygge med sig.

Fine detaljer og højt til loftet kendetegner det værelse,
arkitekt og designer Cecilie Milsted har indrettet til sin søn.
Her er få ting i god kvalitet, der kan holde i
mange år.
Bæredygtighed er at passe godt på de ting, man har, så de holder sig smukke i mange år. Få det bedste ud af dine vævede duge.
Vi har altid vævet med hør hos Georg Jensen Damask. Det stærke og smukke materiale var i over hundrede år det eneste, vi vævede med, indtil bomulden fandt vej til Danmark.

At lave mad og spise i naturen bringer folk tæt sammen og gør måltidet til en særlig oplevelse, mener kok og kogebogsforfatter Mikkel Karstad.
En forfriskende start på dagen er en selvfølge for de fleste mennesker, men et dagligt morgenbad har ikke været en naturlig del af hverdagen i særligt mange år.
Hos Georg Jensen Damask har vi vores egen systue, hvor vi syer tekstiler i specialmål. Har du brug for en længere dug eller et bredere dynebetræk, tråder vi hellere end gerne nålen.
Kludetæppet er på alle måder et særligt produkt: Det minimerer spild i vores tekstilproduktion og har samtidig en spændende historie bag sig.
Uanset hvor ferien i Danmark går hen, kan bløde vævede tekstiler være med til at skabe den helt rigtige sommerstemning – sammen med vaffelis, strandsand og kold rosé.
Hvis du er heldig, er der stadig bær i haven, og de allersidste skal bruges på noget godt. Bag en galette – en rustik fransk tærte – med brombær, kirsebær eller andre lækre bær.
Ved at vaske og pleje dit sengelinned på den rigtige måde, hjælper du til med at forlænge levetiden – og holde tekstilerne i den bedst mulige stand. Samtidig sikrer du en sund seng.
Her får du hans personlige opskrift på dampede muslinger, som er nem, hurtig, sund og billig aftensmad for hele familien.
For skuespiller Ellen Hillingsø bringer foråret og lyset en helt ny energi med sig, og i år betyder de lysere tider noget helt særligt.