STORIES

Julen betyder meget for Christina Meyer Bengtsson og Claus Meyer, der har pyntet hjemmet op med nisselandskab og masser af gammel julepynt, de har fundet på loppemarkeder.
Malene Hvidt om at holde liv i sin families arv. Hvidt lærte tidligt, at det er vigtigt at tage stilling til det, man omgiver sig med, for at kunne skabe rammerne om et godt liv. En erfaring, hun ønsker at give videre til sin egen søn.
Som chefredaktør for ELLE har Cecilie Ingdal en travl hverdag, hvorfor det er nødvendigt for hende, at hjemmet også indgyder ro til at holde fokus på det, der er vigtigt for hende i livet.
Historien om Lillerød-kurvene går tilbage til 1890. Filosofien var dengang at skabe smukke genstande til hverdagsbrug.
Den anerkendte danske papirkunstner Marianne Eriksen Scott-Hansen har lavet et kunstværk med vores tekstiler. Hun har givet viskestykker, karklude og sengetøj et ansigt i form af en stor og udtryksfuld maske.
Hos Georg Jensen Damask har vi vores egen systue, hvor vi syer tekstiler i specialmål. Har du brug for en længere dug eller et bredere dynebetræk, tråder vi hellere end gerne nålen.
Julebordet skal ikke være et ’perfekt modebord’, når As Øland dækker op. Hun kan bedst lide, når tingene er personlige og ikke for pæne og korrekte, og hendes gæster må endelig ikke være bange for at spilde på dugen.
Vores vævede køkkenhåndklæder har vist sig at være perfekte som underlag for japanernes nyvaskede service på grund af tekstilets tykke kvalitet og gode absorberingsevne.
I det gamle Strandvejskvarter i hjertet af Hellerup finder du vores flagship store, som netop er åbnet. Butikken har et lyst og inspirerende udtryk, der hylder vores vævede tekstiler.
At lave mad og spise i naturen bringer folk tæt sammen og gør måltidet til en særlig oplevelse, mener kok og kogebogsforfatter Mikkel Karstad.
Lucia betyder lys, og midt i decembers mørke fejrer vi luciadag med optog, sang og gyldent bagværk. Til luciadag hører lækre safrankrydrede luciabrød – og du kan nemt selv bage dem.
Ved at vaske og pleje dit sengelinned på den rigtige måde, hjælper du til med at forlænge levetiden – og holde tekstilerne i den bedst mulige stand. Samtidig sikrer du en sund seng.
Dagene går mod vinteren og mørket, og energien ændrer sig og bliver mere indadvendt. For skuespiller Ellen Hillingsø er efteråret en særlig årstid, der bringer masser af hygge med sig.

Hvis du er heldig, er der stadig bær i haven, og de allersidste skal bruges på noget godt. Bag en galette – en rustik fransk tærte – med brombær, kirsebær eller andre lækre bær.
Vi har altid vævet med hør hos Georg Jensen Damask. Det stærke og smukke materiale var i over hundrede år det eneste, vi vævede med, indtil bomulden fandt vej til Danmark.

Kludetæppet er på alle måder et særligt produkt: Det minimerer spild i vores tekstilproduktion og har samtidig en spændende historie bag sig.
For skuespiller Ellen Hillingsø bringer foråret og lyset en helt ny energi med sig, og i år betyder de lysere tider noget helt særligt.
Bæredygtighed er at passe godt på de ting, man har, så de holder sig smukke i mange år. Få det bedste ud af dine vævede duge.
Her får du hans personlige opskrift på dampede muslinger, som er nem, hurtig, sund og billig aftensmad for hele familien.
Uanset hvor ferien i Danmark går hen, kan bløde vævede tekstiler være med til at skabe den helt rigtige sommerstemning – sammen med vaffelis, strandsand og kold rosé.