Journal

Uanset hvor ferien i Danmark går hen, kan bløde vævede tekstiler være med til at skabe den helt rigtige sommerstemning – sammen med vaffelis, strandsand og kold rosé.
En forfriskende start på dagen er en selvfølge for de fleste mennesker, men et dagligt morgenbad har ikke været en naturlig del af hverdagen i særligt mange år.
At lave mad og spise i naturen bringer folk tæt sammen og gør måltidet til en særlig oplevelse, mener kok og kogebogsforfatter Mikkel Karstad.
Her får du hans personlige opskrift på dampede muslinger, som er nem, hurtig, sund og billig aftensmad for hele familien.
Kludetæppet er på alle måder et særligt produkt: Det minimerer spild i vores tekstilproduktion og har samtidig en spændende historie bag sig.
For skuespiller Ellen Hillingsø bringer foråret og lyset en helt ny energi med sig, og i år betyder de lysere tider noget helt særligt.
Ved at vaske og pleje dit sengelinned på den rigtige måde, hjælper du til med at forlænge levetiden – og holde tekstilerne i den bedst mulige stand. Samtidig sikrer du en sund seng.