Vælg sprog

Job hos Georg Jensen Damask

LAGER- OG LOGISTIKMEDARBEJDER

Vi søger en lager- og logistikmedarbejder til vores lager i Kolding. Du bliver en del af en spændende og moderne virksomhed i vækst, præget af et kreativt og uformelt miljø med højt til loftet.
Tilknyttet fil: File iconLæs hele jobannoncen (333 kB)

CONTENT CREATOR

Har du stærke kommunikationsevner, der kan skabe brandopbyggende budskaber og være med til at sikre trafik til Georg Jensen Damask’s webshops? Og har du samtidig lyst til at koordinere og eksekvere den content, du skaber?
Tilknyttet fil: File iconLæs hele jobannoncen (355 kB)


Uopfordrede ansøgninger
Vi tilbyder et arbejdsmiljø præget af høj faglighed, højt engagement og gode, visionære kolleger. Deler du vores interesse for godt design og sublim kvalitet, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til are@damask.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

GEORG JENSEN DAMASK
Dieselvej 1
6000 Kolding
Telefon: +45 75 52 27 00

GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os