Vælg sprog

Job hos Georg Jensen Damask

FLEKSIBEL BUTIKSASSISTENT KOLDING

Din primære opgave bliver at præsentere og sælge smukke tekstiler understøttet af en unik DNA - selvfølgelig kombineret med en 1. klasses kundeservice.
Tilknyttet fil: File iconLæs hele jobannoncen (348 kB)

HEAD OF DIGITAL

Vi arbejder ud fra en meget ambitiøs digital vækststrategi og er netop nu i gang med, at omorganisere vores salg og marketing og skal igennem en digital transformation. Vi søger derfor en talentfuld og engageret medarbejder, der bliver en helt central spiller i forhold til at udarbejde og implementere en online strategi, herunder de relevante dele af en omnichannel-strategi.
Tilknyttet fil: File iconLæs hele jobannoncen (364 kB)


Uopfordrede ansøgninger
Vi tilbyder et arbejdsmiljø præget af høj faglighed, højt engagement og gode, visionære kolleger. Deler du vores interesse for godt design og sublim kvalitet, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til are@damask.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

GEORG JENSEN DAMASK
Dieselvej 1
6000 Kolding
Telefon: +45 75 52 27 00

GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os