International Key Account Manager - Hanne

Nedenfor finder du alle Hannes medarbejderfavoritter. Læs med og bliv inspireret af både nye og gamle design.
Hjemme hos vores International Key Account Manager, Hanne, er der særligt ét design, der topper listen over favoritter - nemlig TRIPP sengetøjet i farven Ocean med Bent Georg Jensens velkendte mønster.”Jeg elsker virkelig farven og fornemmelsen af at ligge i det. Jeg bor lige ud til vandet, og sengetøjet minder mig både om sand, vand og strand.”

I hverdagen er det NANNA DITZEL dugen, der pryder bordet. Den enkle dug med de grafiske linjer gør sig godt til mange forskellige festlige anledninger såvel som på hverdagsbordet. ”Designet er både feminint og maskulint på én og samme tid, og så er mønstret ret struktureret, hvilket gør dugen flot og hverdagsfin.”

For Hanne er kimonoerne med frotté det ultimative hyggetøj. Perfekt til afslapning efter en lang arbejdsdag eller til at få varmen efter badet. ”Min kimono er det første, jeg tager på, når jeg kommer hjem. Det er bare det bedste at pakke sig ind i den på en kold aften.”

DAMASK TERRY håndklæderne har Hanne i de fleste farver. De er fast inventar på badeværelset i mange forskellige størrelser og varianter. ”Håndklæderne er en selvfølge på mit badeværelse. De er bare altid lækre – og så bliver tørreevnen kun bedre med tiden.”

I køkkenet skal funktionalitet og æstetik gerne gå op i en højere enhed, og det samme gør sig gældende hos Hanne. ”Jeg elsker køkkenhåndklæderne og viskestykkerne, fordi de opfylder deres formål – de er ikke bare flotte i klassiske design, men de kan rent faktisk også tørre ordentligt.”