Inspiration til brylluppet

Skal du snart holde bryllup? Så er du sikkert ved at planlægge den store fest eller samle inspiration hertil. Bordet er et vigtigt element, da det er her man skaber rammen for festen. Det er også her du signalerer, hvilken type af fest du ønsker dig.  Dette er vores bud på bryllupsbordet – og du kan selvfølgelig skrue op og ned alt efter hvilken stemning du ønsker. Desuden har vi medtaget et par gaver til ønskelisten – et par designs, der er virkelig populære til brudeparret og noget man kan få glæde af mange år frem.

Vi giver her inspiration til en kuvert, hvor blomsterne fortsætter hele vejen hen ad bordet. Tiden er lige nu til blomster og gerne masser af farver. Vi har her valgt lyserøde hortensia kombineret med eukalyptusgrene, men du kan vælge, hvilken som helst blomst. Skal blomsterne stå på bordet i lang tid, så er det en god idé, at fæstne blomsterne i små skåle med oasis. Vi har valgt hvid dug, serviet og service, fordi det giver et let og sommerligt look og så er det jo oftest det man bruger til bryllupsbordet. Det får desuden bordpynten til at stå frem, mens messingbestikket giver varme.

Psst… Og du kan selvfølgelig også bruge inspirationen, hvis du skal holde en sommerfest, rund fødselsdag eller noget helt andet.

Servietfoldning

På tallerkenen har vi lagt en enkel men smuk serviet, der er foldet så den får en lomme, hvor man kan placere menuen (eller bestik, bordkort, bordpynt).  Step by step billederne viser, hvor nemt det er.

Bordkort

Bordkortet behøver ikke være en avanceret affære. Print dine bordkort – gerne med en simpel skrifttype (brug den samme til menuen), og klip en lille gren, som du fæstner dit bordkort på. Helt enkelt og fint.

Et andet alternativ, som dog kræver lidt mere, er hvor bordkortet fæstnes på en blomst eller gren inden den sættes i en lille vase. Er blomsten/grenen hårdfør er det også flot at lægge den direkte på tallerknen.

For at dække bryllupsbordet skal du bruge

•  Hvid dug, SNOWFLAKES, designet af Jetter Nevers – damaskvævet i 100% Egyptisk bomuld
•  Hvide DAMASK SERVIETTER, damaskvævet i 100% Egyptisk bomuld
•  Blomster og grene
•  Hvidt service og vinglas
•  Messing bestik
•  Lille vase
•  Bord- og menukort

Gaverne

Både når man skal ønske sig en bryllupsgave, men også give en gave til brudeparret, skal det helst være en ting af høj kvalitet, der kan give glæde mange år frem. Derfor er gaven ofte en af vores klassikere som FACET sengetøjet vævet i 100% Egyptisk bomuld. Vi har ikke tal på, hvor mange gang vi har pakket dette sengelinned i en hvid æske til et kommende brudepar. Det samme gælder for DAMASK FROTTÈ, der ligeledes er en klassiker i den hvide farve. Og en gave, der fint tilpasses efter budget, da man kan ønske sig lidt forskellige størrelser.

•  Gaveidé sengetøj, FACET i White, designet af Jette Nevers – damaskvævet i 100% Egyptisk bomuld
•  Gaveidé håndklæder, DAMASK FROTTÉ, vævet i 100% Egyptisk tvundet og kæmmet bomuld

Vi håber du får en helt fantastisk og uforglemmelig fest.