Vælg sprog
Georg Jensen Damask
Farver
30 stk
5 stk
8 stk
14 stk
51 stk
2 stk
27 stk
4 stk
5 stk
6 stk
8 stk
Duge mål
1 stk
1 stk
1 stk
4 stk
2 stk
4 stk
2 stk
4 stk
2 stk
2 stk
3 stk
3 stk
3 stk
1 stk
5 stk
1 stk
2 stk
2 stk

Georg Jensen Damask

Georg Jensen Damask lægger løbende navn til designs i kollektionen. Vores in-house designgruppe arbejder hele tiden på at forny kollektionen -  både i form af nye samarbejder med eksterne designere, men også ved internt at udvikle produkter i kollektionen.
Vi søger trends og inspiration i vores omgivelser og udforsker væveteknikkens muligheder og designer på den baggrund udvalgte produkter, som indgår i vores kollektion. Vi søger også ofte inspiration i vores omfattende museum, hvor vi blandt andet har fundet damaskdugen TRADITION, som første gang er produceret tilbage i starten af 1900-tallet.

Forrige side1234Næste side
Forrige side1234Næste side
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.