Vælg sprog
HORIZONTAL viskestykker Asphalt
Før musen henover billedet for at zoome
HORIZONTAL viskestykker Asphalt
HORIZONTAL viskestykker Asphalt

HORIZONTAL viskestykker Asphalt

DKK 120,00
   På lager
Antal
Et moderne viskestykke med klassiske striber i et horisontalt damaskdesign. Vævet i en kraftig hør- og bomuldskombination, der giver optimale tørreegenskaber.

HORIZONTAL viskestykket er designet af vores eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. Egenskaber og værdier, som har fulgt Georg Jensen Damask gennem århundreder. Viskestykket skiller sig ud med sine horisontale striber, mens damaskvævningen i traditionelt sildebensmønster tilfører designet ekstra dybde og forbinder fortidens teknikker med nutidens designgreb.

I farven asfalt lyser de hvide striber op på en smuk grå baggrund, hvor sildebensvævningen giver ekstra struktur og liv til udtrykket. En klassiker til alle tider og alle køkkener.

Se også matchende køkkenhåndklæde og karklude.

Størrelsen på viskestykket er 50 x 80 cm.


Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.