Hjemmerørt chili-mayo

Denne hjemmerørte chili-mayo er virkelig nem og god. Tag den med på picnic, servér den når du får gæster eller giv den som en værtsgave sammen med f.eks. et smukt viskestykke.

Opskrift
1 æggeblomme
1/2 æggehvide
1 knivspids salt
1/2 - 1 hel tsk. citronsaft
1 1/2 dl. smagsneutral olie
1/2 -1 chili afhængig af hvor stærk den ønskes
Tørrede chiliflager efter smag

Pisk æggeblomme, æggehvide, citronsaft og salt sammen. Du kan evt. bruge stavblender. Tilsæt langsomt olien og pisk samtidig, det er vigtigt at dette gøres langsomt så olien kan optages og mayonnaisen ikke skiller. Tilsæt chili - både flager og frisk chili.

Se selv i filmen her, hvor nemt det er:


I filmen brugte vi:
•  RAIN 1, 3 og 20, designet af Cecilie Manz
•  LINEN karklud i Dark Grey, designet i samarbejde med Rikke og Kasper Salto
•  Lille patentglas