Vælg sprog
HERRINGBONE bordløber Winetasting
Før musen henover billedet for at zoome
HERRINGBONE bordløber Winetasting
HERRINGBONE bordløber Winetasting
HERRINGBONE bordløber Winetasting

HERRINGBONE bordløber Winetasting

DKK 460,00
   På lager
Antal
En kraftig bordløber i smuk sildebensvævning. Løberen er vævet i bomuld og ligger tungt og godt på bordet. Velegnet til en hyggelig, uformel og rustik opdækning, gerne i selskab med de vaffelvævede klude i hør, som også er skønne som en hverdagsserviet.  

HERRINGBONE bordløberen er designet af vores eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. Egenskaber og værdier, som har fulgt Georg Jensen Damask gennem århundreder. Sildebensvævningen får ekstra karakter med en enkelt rosa stribe, og farvetonerne er nøje afstemt, så bordløberen nemt kombineres med kollektionens hørklude.

I farven Winetasting får den kraftige sildebensvævning elegant modspil af de feminine farvenuancer, og bordløberens smukke farvespil tilfører varme og dybde til borddækningen. Matchende LINEN karklude  anvendt som stofservietter fuldender det rustikke udtryk.

HERRINGBONE designet fås også som dækkeserviet.


Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.