Vælg sprog
HERRINGBONE bordl��ber Jade Green
Før musen henover billedet for at zoome
HERRINGBONE bordløber Jade Green
HERRINGBONE bordløber Jade Green
HERRINGBONE bordløber Jade Green

HERRINGBONE bordløber Jade Green

DKK 460,00
   På lager
Antal
En kraftig bordløber i elegant sildebensvævning og den smukkeste grønne farve. Løberen er vævet i bomuld og ligger tungt og godt på bordet. Velegnet til en hyggelig, uformel og rustik opdækning, gerne i selskab med de vaffelvævede klude i hør, som også er skønne som en hverdagsservietter.  

I farven Jade Green komplementerer de jadegrønne nuancer hinanden i bordløberens kraftige sildebensvævning og inviterer naturens farver og harmoni indenfor. Et smukt farvestrejf, som lyser op omkring spisebordet og behager øjet.

HERRINGBONE bordløberen er designet af vores eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. Egenskaber og værdier, som har fulgt Georg Jensen Damask gennem århundreder. Sildebensvævningen får ekstra karakter med den smukke grønne kant, og farvetonerne er nøje afstemt, så bordløberen nemt kan kombineres med kollektionens LINEN hørklude.

HERRINGBONE designet fås også som dækkeserviet.

Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.