Vælg sprog

Håndtegnet sengetøj designet af Andreas Engesvik


Georg Jensen Damask lancerer BY HAND sengetøj sammen med Norges mest anerkendte designer, Andreas Engesvik. Sengetøjskollektionen føjer sig til en kollektion, der bærer samme navn og inkluderer duge, løbere og dækkeservietter, der blev lanceret for et år siden. Det smukke damaskvævede tekstil forestiller et elegant mønster af håndtegnede linjer, der illustrerer dagligdagens æstetik.

Linjerne i firkanterne i tekstilet er oprindeligt tegnet med en blyant og derpå vævet ind i et 100% ægyptisk bomulds tekstil af erfarne vævere. BY HAND sengetøjet lanceres i Jade Green og inkluderer et dyne- og et pudebetræk. BY HAND findes også ide eksisterende farver, White og Navy Blazer og i flere størrelser.


Hvordan man skaber en butikshotel stemning i soveværelset

Der er noget helt specielt ved at træde ind på et butikshotel. Her følger nogle enkle greb, som med garanti kan forandre dit soveværelse til et afslappet refugium. Det første skridt mod at opnå den rene og komfortable følelse man får i et superluksuriøst hotel er at gå i minimalismens fodspor. Fjern alt rod i soveværelset. Lækkert sengetøj er en anden ingrediens, der er med til at give dig fornemmelsen af de velkendte sprøde hotellagener. Vælg et høj trådtal, når du køber sengetekstiler. Endelig må man ikke undervurdere vigtigheden af hyggebelysning og friske blomster.
Andreas Engesvik (1970)
Andreas Engesvik er i dag den bedst kendte designer i Norge. Efter end eksamen i design og kunsthistorie i 2000, etablerede Andreas Engesvik Norway Says sammen med to andre designere. Seks år senere besluttede han at gå solo med sit eget designstudie under eget navn. Dette studie arbejder med alt fra møbler over brugskunst til industrielt design. Engesvik har vundet adskillige priser for sit unikke design.GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.