Vælg sprog
H.C. ANDERSEN dug Zink
Før musen henover billedet for at zoome
H.C. ANDERSEN dug Zink
H.C. ANDERSEN dug Zink
H.C. ANDERSEN dug Zink
H.C. ANDERSEN dug Zink
H.C. ANDERSEN dug Zink

H.C. ANDERSEN dug Zink

DKK 1.550,00


   På lager
Antal
Damaskdugen i det ikoniske H.C. ANDERSEN design er fuld af eventyrlig fortælleglæde. Den skiller sig ud som et poetisk såvel som stilfuldt indslag i borddækningen og lanceres nu i en helt ny smuk grå farve. H.C. ANDERSEN dugen er en elsket klassiker i kollektionen, relanceret i 1990’erne og ofte benyttet ved fødselsdage eller andre særlige lejligheder.

Dugens nye Zink farve er lige så blid som klassisk. Ud over at passe smukt ind i en moderne nordisk indretning lader farven eventyrmotiverne træde tydeligt frem til stor glæde for både børn og voksne. Side om side findes en lang række af H.C. Andersens uforglemmelige eventyr og fine papirklip vævet ind i dugen til en mangfoldig fortælling, som skaber en helt særlig stemning ved bordet. Matchende stofservietter i samme klassiske farve fuldender udtrykket.

H.C. Andersen er berømt for sit bidrag til verdenslitteraturen, men var også en dygtig papirklipper. Arkitekt og designer Knud V. Engelhardt opstartede i 1920’erne designet med H.C. Andersens eventyr og papirklip. Et design, som Inger M. Blegvad Klint videreførte efter arkitektens død i 1931 og færdiggjorde til lancering i 1952, hvor Dronning Ingrid lavede sin første af mange bestillinger til det danske kongehus. Siden er designet blevet justeret og udviklet løbende i takt med nye væveteknikker og for at sikre et moderne mønsterudtryk.

H.C. ANDERSEN designet fås også som dækkeservietter med nogle af de mest elskede eventyrmotiver fra dugen.

BEMÆRK! De opgivne mål er mål efter vask.

Til H. C. ANDERSEN damaskdug fås også matchende servietter.


Læs hele beskrivelse
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.