Vælg sprog
H. C. ANDERSEN damaskdug og 6 stk. SERVIETTER
Før musen henover billedet for at zoome

H. C. ANDERSEN damaskdug og 6 stk. SERVIETTER

DKK 2.580,00
   På lager
Antal
Giv en gave, der oser af tidløst design. Damaskdugen i det eventyrlige H. C. ANDERSEN design er prydet med motiver fra de uforglemmelige eventyr og papirklip, som mange er vokset op med. En ikonisk dug, der er velegnet på bordet til alle anledninger – store såvel som små. H. C. ANDERSEN dugens oprindelige design stammer helt tilbage fra 1920’erne, og siden dengang er dugen blevet relanceret op til flere gange. Forskellige designere har gennem tiden sat hver sit præg på de mange motiver fra eventyrerne, som vi alle elsker og kender så godt. En dug, der vækker både nostalgi og genkendelsesglæde rundt om bordet.

De seks matchende stofservietter i den råhvide farve Gardenia er en smuk tilføjelse til borddækningen.

Gaven indeholder:
1 stk. H.C. ANDERSEN damaskdug, str. 140 x 300 cm i farven Gardenia
6 stk. SERVIETTER i farven Gardenia

Læs hele beskrivelse
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.