Vælg sprog

Grønne tendenser


Georg Jensen Damask tager den fuldt ud, når det gælder grønt i køkkenet og på badeværelset, når foråret springer ud. Den globale urban gardening bevægelse er kommet for at blive, selv indendørs. Aldrig har interiører være mere frodige med indendørs planter og sågar indendørs drivhuse. En stylingliste til køkkenet bør indeholde planter, små indendørs borddrivhuse som man kan supplere med indendørs haveredskaber.
Borde vil blive iklædt den smukkeste, klassiske ARNE JACOBSEN dug i 100% bomuld i farven Dusty Green, der vanen tro er damaskvævet af kompetente hænder. ARNE JACOBSEN dugen har ikke kun et smukt mønster, den har også en funktionel overfladebehandling, der tillader hele familien at samles rundt om bordet dag efter dag vel vidende, at dugen ser ligeså godt ud i morgen som den gjorde i går.

Georg Jensen Damask har valgt flere grønne tekstiler til foråret. Til køkkenet tilbydes rustikke HERRINGBONE dækkeservietter i Jade Green og Black i 100% bomuld med et rudemønster i to farvekompositioner, Jade Green eller Black og Beige.
COLOURBLOCK viskestykket i Jade Green i 50% bomuld og 50% hør passer godt til EGYPT håndklæderne i 100% bomuld og kommer til at konkurrere om den prominente plads på køkkenets knagerækker. Endelig lanceres LINEN karkluden i 100% hør, der findes i Jade Green denne sæson og føjer sig selv til forårets ”urban gardening” kollektion.
Badeværelset svøbes også i grønt gennem et tykt, blødt og komfortabelt DAMASK terry 100% egyptisk bomulds håndklæde med en matchende vaskeklud. Alle badeværelsestekstiler er i farven Aqua.

GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.