Vælg sprog
GRID sengetøj Jade Green
Før musen henover billedet for at zoome
GRID sengetøj Jade Green
GRID sengetøj Jade Green

GRID sengetøj Jade Green

Før DKK 1.200,00
DKK 720,00
Spar DKK 480,00Antal
40%
Elegant sengetøj i klassisk design af den ikoniske arkitekt Arne Jacobsen. Det tidløse mønster minder om tulipaner og skaber en smuk symmetri og et stilfuldt udtryk i soveværelset.

Motivet stammer fra en af Arne Jacobsens skitser, der er blevet fundet frem fra gemmerne af den verdenskendte danske arkitekts barnebarn, Tobias Jacobsen. I samarbejde med Georg Jensen Damask er det smukke mønster blevet til sengetøjet GRID, der i al sin elegance og enkelthed hylder Arne Jacobsens designarv.

I farven Jade Green vækkes mønstret til live i en smuk grøn nuance. Et elegant farvestrejf, der lyser let op i soveværelset, samtidig med at farven harmonerer med en enkel indretning. Et lagen fra Georg Jensen Damask i en solid lærredsvævning fuldender udtrykket.

Arne Jacobsen lægger også navn til en kollektion af duge, bordløbere og dækkeservietter, der på samme vis udspringer af hans efterladte skitsesamling.Om sengetøj:
  • Vævet af 100% ægyptisk, kæmmet bomuld

  • Vask ved 60°C. Hvidt sengetøj tåler vask ved 95°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask.

  • Sengetøjet kan godt tåle tørretumbling, men vi anbefaler hængetørring af sengetøjet, da det giver et glattere resultat og er bedre for miljøet.

  • De første gange du vasker dit sengetøj vil du måske opleve det krøller lidt, men det bliver glattere i brug når fibrene er blevet bearbejdede.

  • Ønskes et glat og blank udtryk anbefales strygning.Vis mere
Vis mindre
Mest populære
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os