Vælg sprog
GAVEIDÉ 7
Før musen henover billedet for at zoome

GAVEIDÉ 7

DKK 450,00
Giv en gave, der gør juleelskeren glad. Julen er hjerternes fest, og vores JULELØBER er ikke nogen undtagelse. Kendetegnet for designet er de flettede julehjerter sammen med de stiliserede grankviste i et enkelt, skandinavisk design. Bodil Bødtker-Næss’ smukke design fra 1975 er et af kollektionens mest populære designs og er i mange hjem en fast tradition gennem generationer på julebordet. Til brug direkte på bordet eller over en hvid damaskdug. En lille skat, som den heldige modtager kan tage op af julekassen år efter år. I farven Deep Red.

Gaven indeholder:
1 stk. CHRISTMAS bordløber 50 x 140 cm i farven Deep Red

Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os