Vælg sprog
1 stk. ARNE JACOBSEN viskestykke og 1 stk. NORS viskestykke
Før musen henover billedet for at zoome

1 stk. ARNE JACOBSEN viskestykke og 1 stk. NORS viskestykke

DKK 280,00
   På lager
Antal
Gaven til designelskeren, der sætter pris på funktionalitet, tekstiler, vævekunst og smukke farver. NORS viskestykket med de smukke vævninger samt ARNE JACOBSEN viskestykket med den ikoniske arkitekts grafiske streg mødes i to grønne farvenuancer i henholdsvis Sea Green og Jade Green. ARNE JACOBSEN viskestykkets tidløse mønster er udvalgt blandt efterladte skitser og Susanne Nors, der står bag NORS viskestykket, er væver i klassisk forstand og har skabt et viskestykke med ekstra blødhed. Begge i den velkendte damaskvævede kvalitet med optimal tørreevne.

Gaven indeholder:
1 stk. ARNE JACOBSEN viskestykke i farven Jade Green
1 stk. NORS viskestykke i farven Sea Green

Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os