GEORG JENSEN DAMASK VISKESTYKKER

Når funktionalitet, kvalitet og design forenes i smukke viskestykker

Uret bipper. Stegetiden er ovre. Du skal have kødet ud af ovnen. Kartoflerne er lige ved at koge over. Og sovsen skal røres godt igennem for ikke at brænde på. Er det en situation, du kender til? Så kan du sikkert også nikke genkendende til behovet for altid at have et viskestykke inden for din rækkevidde. Du bruger det, når du skal have stegen ud af ovnen, når vandet skal hældes fra kartoflerne og når sovsen koger over. Og derfor er det også vigtigt, at viskestykket har gode tørreegenskaber, hvad enten materialet er bomuld, hør eller en blanding.

Et Georg Jensen Damask viskestykke opfylder dine behov

Når du er i køkkenet, skal alt gerne foregå gnidningsfrit. Det betyder, at alle processer skal være effektive, mens de redskaber, der anvendes, skal være både funktionelle og måske endda også multifunktionelle. Og selvom viskestykket ofte bare er et stykke tekstil, der ligger fremme på køkkenbordet og tit er i vejen, men alligevel væk, når du skal bruge det, så er det faktisk et vigtigt redskab, de fleste ikke vil være foruden. Og de bedste viskestykker er dem, der opfylder de behov, du møder, når du er i færd med arbejdet i køkkenet.

Du kan forskønne dit køkken med viskestykker

På den måde kan du komme til at opleve glæden ved et viskestykke, der er designet og vævet med fokus på gode tørreegenskaber. Gode viskestykker er nemlig en af hverdagens fornødenheder, og derfor er funktionaliteten afgørende. Og samtidig skal de gerne være en fryd for øjet ved at pynte i køkkenet, både når de er i brug, og når de hænger til tørre. De må derfor gerne være udført i et smukt design, der går i perfekt forening med køkkenets udtryk, således de kan være med til at forskønne rummet og bringe æstetikken ind.

Følg de gamle traditioner med Georg Jensen Damask viskestykker

Når funktionaliteten, kvaliteten og designet forenes i et viskestykke, får du således et kompromisløst og gennemført produkt. Og da Georg Jensen Damask viskestykker er udført i nøje afstemte farveholdninger i tidløse design, vil du også kunne forene det klassiske med det moderne. Viskestykkerne fra Georg Jensen Damask griber nemlig tilbage i historien med inspirerende mønstre fra arkiverne lige såvel, som de består af udtryk udformet af nutidige designere og vævere, der har lagt både ekspertise og sjæl i formgivningen af et uundværligt element i køkkenet.

Lad dine viskestykker være en del af indretningen

På den måde kan du med Georg Jensen Damask viskestykker bringe noget tidløst og smukt ind i ethvert køkken, og du kan derfor, med en simpel detalje, pifte både opvasken og køkkenindretningen op. Derfor er der ikke nogen grund til at forvise dine Georg Jensen Damask viskestykker til radiatoren eller køkkenskuffen. Du bør i stedet lade dem indgå som en del af din indretning og bruge dem til pynt såvel som et praktisk redskab i køkkenet. Lad dem også gerne skabe en stemning i dit køkken ved at vælge en smuk farvesammensætning, der måske hører sig til årstiden eller en bestemt anledning. Og for at udtrykke det yderligere, kan du med fordel også sørge for en forening mellem dine bedste viskestykker og dine Georg Jensen Damask karklude eller køkkenhåndklæder.