Vælg sprog

Georg Jensen Damask – Lookbook for forår og sommer 2019

Gå på opdagelse i vores lookbook

Læs mere om alle de nye design, fortryllende farver og gamle klassikere i nye fortolkninger, der gemmer sig i sæsonens kollektion.

2019 er året, hvor vi retter opmærksomheden indad. Søvn, lindring og mentalt overskud er de helt store nøgleord, hvilket også afspejler sig i vores kollektion. Det store fokus på velvære trækker tråde til franske himmelstrøg og den særlige lethed, der kendetegner en sommerdag blandt sirlige vinranker og bølgende lavendelmarker. På farvesiden byder sæsonen derfor også på en pallette af støvede nuancer af lilla, blå og hvid – farver, der virker lindrende for både øje og sind. Hør er et særligt populært materiale i sæsonen, fordi det netop understreger tendensen om at nyde nuet og hylde det perfekte i det uperfekte. For hvem ved? Måske gemmer skønheden sig i de små uregelmæssigheder, som hørtråden har i sin natur?

Vi har ladet os forføre af åbne vidder, vilde markblomster og idyllisk landstil – vi har med andre ord forelsket os i franske fornemmelser.

Velkommen til en verden af design – i vanlig Georg Jensen Damask-kvalitet. Præcis som du kender den.GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.