_Alt text

Tillykke med huen!

Gaver til studenten

Studentertiden er en særlig tid, som markerer afslutningen af flere års hårdt arbejde. Samtidig markerer studentertiden fest og farver samt begyndelsen på noget nyt. Det kan være svært at vælge den helt rigtige gave, og derfor har vi udvalgt en række idéer til gaver, der vil vække glæde hos studenten i mange år fremover.

Systue6
GAVER TIL STUDENTEN

Den personlige gave

Personligt design

I kollektionen fra Georg Jensen Damask er der rig mulighed for at finde en personlig gave til studenten, som vil sprede mange år frem. Studenten med sans for detaljer og æstetik skal forkæles med smukke tekstiler i højeste kvalitet. Giv en personlig gave og få studentenss navn indvævet i vores bløde badehåndklæde, eller få broderet personlige initialer på vores loungewear, som fremover vil skabe glæde. Med til fornøjelsen ved at give gaver hører ikke alene forventningens glæde, men også selve indpakningen. Du kan naturligvis vælge at få gaven til konfirmanden pakket smukt ind i vores specialdesignede gaveindpakning, der emmer af eksklusivitet.
_Alt text

Forkæl studenten

Gaver til hende
Forkæl studenten

Gaver til ham
_Alt_text

Smukt indpakkede gaver

Markér livets store milepæle og særlige mærkedage med gaver, der skaber glæde hos modtageren i mange år fremover.

Vi tilbyder gratis gaveindpakning og pakker alle gaver ind i enten en fin gavepose eller en kraftig gaveæske – begge i et enkelt hvidt design – med et smukt satinbånd omkring. Når du modtager din ordre fra os, kan du med det samme give gaven videre til modtageren.