Konfirmation

Smukt indpakkede gaver

Gratis gaveindpakning

_Alt text

Velkommen i de voksnes rækker

Gaver til konfirmanden

Konfirmationen er en særlig dag, som markerer overgangen mellem barndom og ungdom. Ritualet er forbundet med mange fine traditioner – bl.a. får konfirmanden gaver af familie og venner. Det kan være svært at vælge den helt rigtige gave, og derfor har vi udvalgt en række idéer til gaver, der vil vække glæde hos konfirmanden i mange år fremover.

Systue6
GAVER TIL KONFIRMANDEN

Den personlige gave

Personligt design

I kollektionen fra Georg Jensen Damask er der rig mulighed for at finde en personlig gave til konfirmanden, som vil klæde konfirmanden på til at træde ind i de voksnes rækker. Konfirmanden med sans for detaljer og æstetik skal forkæles med smukke tekstiler i højeste kvalitet. Giv en personlig gave og få konfirmandens navn indvævet i vores bløde badehåndklæde, eller få broderet personlige initialer på vores loungewear, som fremover vil skabe glæde. Med til fornøjelsen ved at give gaver hører ikke alene forventningens glæde, men også selve indpakningen. Du kan naturligvis vælge at få gaven til konfirmanden pakket smukt ind i vores specialdesignede gaveindpakning, der emmer af eksklusivitet.
_Alt text_Alt_text

Smukt indpakkede gaver

Markér livets store milepæle og særlige mærkedage med gaver, der skaber glæde hos modtageren i mange år fremover.

Vi tilbyder gratis gaveindpakning og pakker alle gaver ind i enten en fin gavepose eller en kraftig gaveæske – begge i et enkelt hvidt design – med et smukt satinbånd omkring. Når du modtager din ordre fra os, kan du med det samme give gaven videre til modtageren.