_Alt text

GAVER TIL HENDE

Forkæl på Mors Dag

Mors dag er en god anledning til at fejre kærligheden og de nære relationer. Giv ekstra opmærksomhed til din egen mor eller en anden mor i dit liv, og forkæl hende med en blød gave. Find en helt særlig gave til mors dag, som kan bruges til en rolig stund med fokus på afslapning og selvomsorg. Se vores mange bud på bløde, vævede tekstiler, der vil skabe glæde længe.

935X900 037
GAVER TIL HENDE

Til moderen med sans for detaljen

Læs mere om vores gaveindpakning

I kollektionen fra Georg Jensen Damask er der rig mulighed for at finde en personlig gave til Mors dag, alt efter om ønskerne går på spaoplevelser og hverdagsluksus på badeværelset, eller om moderen med sans for detaljer og æstetik skal forkæles med smukke tekstiler i højeste kvalitet. Med til fornøjelsen ved at give gaver hører ikke alene forventningens glæde, men også selve indpakningen. Du kan naturligvis vælge at få gaven til mors dag pakket smukt ind i vores specialdesignede gaveindpakning, der emmer af eksklusivitet.
_Alt text

Forkæl med

Spaoplevelser i hjemmet
_Alt text

Forkæl med

Smukke køkkentekstiler
_Alt_text

Smukt indpakkede gaver

Markér livets store milepæle og særlige mærkedage med gaver, der skaber glæde hos modtageren i mange år fremover.

Vi tilbyder gratis gaveindpakning og pakker alle gaver ind i enten en fin gavepose eller en kraftig gaveæske – begge i et enkelt hvidt design – med et smukt satinbånd omkring. Når du modtager din ordre fra os, kan du med det samme give gaven videre til modtageren.