_Alt text

GAVER TIL HAM

Forkæl på Fars Dag

Overrask med en nøje udvalgt gave på Fars Dag. Denne dag er forkælelse og omtanke i højsædet, ligesom det gerne må være en gave, der glæder og holder længe.

Februar2
GAVER TIL HAM

Til den kvalitetsbevidste far

Læs mere om vores gaveindpakning

Bløde tekstiler kan også være maskuline. Find inspiration i Georg Jensen Damask kollektionens rene, enkle linjer og ikke mindst høje kvalitet og funktionalitet – et vigtigt parameter for mange mænd og fædre. Gaven kunne være et lækkert frottehåndklæde eller en eksklusiv kimono i den ypperste kvalitet, som tilføjer hverdagens rutiner et strejf af luksus og forkælelse. På den måde vil gaven til Fars Dag blive værdsat hver eneste dag. Med til fornøjelsen ved at give gaver hører ikke alene forventningens glæde, men også selve indpakningen. Du kan naturligvis vælge at få gaven til Fars Dag pakket smukt ind i vores specialdesignede gaveindpakning, der emmer af eksklusivitet.
_Alt text

Forkæl med

Bløde frottéhåndklæder
_Alt text

Forkæl med

Luksuriøse køkkentekstiler
_Alt_text

Smukt indpakkede gaver

Markér livets store milepæle og særlige mærkedage med gaver, der skaber glæde hos modtageren i mange år fremover.

Vi tilbyder gratis gaveindpakning og pakker alle gaver ind i enten en fin gavepose eller en kraftig gaveæske – begge i et enkelt hvidt design – med et smukt satinbånd omkring. Når du modtager din ordre fra os, kan du med det samme give gaven videre til modtageren.