Vælg sprog

Firmagaver 2017

Design og håndværk i et halvt årtusinde

Gå på opdagelse i vores eksklusive gaveunivers og find den helt rigtige gave til dine kunder, medarbejdere eller samarbejdspartnere.

Georg Jensen Damask forener mere end 260 års håndværksmæssig historie med tidløst og aktuelt design. Resultatet er en spændende kollektion af designede boligtekstiler skabt i samarbejde med nogle af de bedste designere og arkitekter gennem tiden.

Vi mener, at kvalitet og omtanke er en del af det fuldendte design, og at de bedste gaver er dem, der vil glæde mange år frem i tiden. Vi leverer dine gaver smukt indpakket, på den måde bliver glæden ved at give og glæden ved at modtage et unikt og eksklusivt damaskprodukt en endnu større oplevelse.

Firmagave relaterede henvendelser, kontakt B2B Manager Tina Wecker Hansen på Tel.: +45 76 33 36 40

Evt. billedemateriale kan hentes på vores mediasite

GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os