• 60 dage bytteret
  • Bytteret i 13 butikker
  • Fri fragt ved køb over 600 kr.
  • Levering 1-2 dage
Choose language

Firmagaver 2017

Design og håndværk i et halvt årtusinde

Gå på opdagelse i vores eksklusive gaveunivers og find den helt rigtige gave til dine kunder, medarbejdere eller samarbejdspartnere.

Georg Jensen Damask forener mere end 260 års håndværksmæssig historie med tidløst og aktuelt design. Resultatet er en spændende kollektion af designede boligtekstiler skabt i samarbejde med nogle af de bedste designere og arkitekter gennem tiden.

Vi mener, at kvalitet og omtanke er en del af det fuldendte design, og at de bedste gaver er dem, der vil glæde mange år frem i tiden. Vi leverer dine gaver smukt indpakket, på den måde bliver glæden ved at give og glæden ved at modtage et unikt og eksklusivt damaskprodukt en endnu større oplevelse.

Firmagave relaterede henvendelser, kontakt B2B Manager Tina Wecker Hansen på Tel.: +45 76 33 36 40

Evt. billedemateriale kan hentes på vores mediasite

GEORG JENSEN DAMASK

Traditionen med at samarbejde med Danmarks allerbedste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kollektion af damaskduge, løbere, dækkeservietter, sengetøj, frotté, viskestykker og andet boligtilbehør – selvfølgelig med udspring i de forskellige designeres individuelle inspiration og stil.

I 2000 modtog vi Kongelig Hofleverandør prædikatet. Udnævnelsen fulgte efter mange års samarbejde med det danske kongehus om blandt andet den specialdesignede damaskdug til Hendes Majestæt Dronning Margrethe II af Danmark & Hans Kongelige Højhed Prins Henriks Sølvbryllup i 1992.

Georg Jensen Damask har hovedsæde i Kolding.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os