• 60 dage bytteret
  • Bytteret i 13 butikker
  • Fri fragt ved køb over 600 kr.
  • Levering 1-2 dage
Choose language

Firmagaver 2016

UDEN FORTID, INGEN FREMTID

Design og håndværk i et halvt årtusinde

Godt håndværk overlever fra generation til generation. Det samme gælder godt design. Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie.Vores arv trækker tråde et halvt årtusinde tilbage i tiden, og er stadig vævet ind i vores tekstiler i dag.

I vores kollektion går tendenser og traditioner hånd i hånd. Vi følger med tiden og lancerer nye designs af velkendte og upcoming designere, arkitekter og kunstnere, men på samme tid bevarer vi vores arv ved at holde fast i vores håndværk og vævetraditioner.


Firmagave relaterede henvendelser, kontakt Salgskoordinator Tina Wecker Hansen på Tel.: +45 76 33 36 40

Evt. billedemateriale kan hentes på vores mediasiteKØKKEN PAKKE

2 OPUS viskestykker
1 EGYPT køkkenhåndklæde
1 BBQ forklæde

Ikke kun til pynt, men en del af hverdagslivet. Med denne køkkenpakke får du følelsen af luksus foræret, midt i opvasken eller over madlavningen. Gode tørreegenskaber og lang holdbarhed er selvfølgelig også en del af gaven til dig. Nordisk design med striber og en klassisk farvepalette.


DANSK FROKOST

4 stk BLACK LABEL dækkeservietter
4 stk servietter

Hvorfor ikke forkæle hverdagen lidt mere? Som at samle familie og venner omkring et veldækket bord. Hvide servietter og dækkeservietter hører ikke kun weekenden til, hvis du spørger os. Med denne pakke til bords er du godt på vej. Tilsæt selv god mad og godt selskab.


BLACK LABEL HÅNDKLÆDER

At tørre sig i håndklæder af den blødeste frotté efter badet er en gave, der giver glæde hver dag og mange år fremover. Vævet af 100% dobbelttvundet, kæmmet garn, som sikrer en holdbar kvalitet og gode tørreegenskaber.

Størrelse: 40 x 70 cm, 50 x 100 cm, 70 x 140 cm
Farve: Skifer eller White


KRYSTAL bordlamper

1 KRYSTAL bordlampe eller
2 KRYSTAL TWIN bordlamper

Klassisk bordlampe med et blødt lys omfavnet af et minimalistisk design. Skærmen er betrukket med Vibeke Klints velkendte design og står på en fod af børstet stål. I al sin enkelhed matcher lampen det moderne nordiske look. Vælg pakke med én stor eller to små bordlamper.

KRYSTA L: Ø 23 cm · H 22 cm
Total højde: 56 cm (1 stk.)
KRYSTA L TWIN: Ø 13 cm · H 14 cm
Total højde: 42 cm (2 stk.)


DOMINO dug

Et godt måltid med familie og venner starter med et veldækket bord. DOMINO er et klassisk
elegant design med en smuk relief effekt. Vævningen fremhæver den unikke struktur, og den blanke
finish sikrer, at dugen holder sig smuk i mange år.

Design: Vibeke Klint
Størrelse: 140 x 240 cm
Farve: WhiteDAMASK QUILT

Vores Damask QUILT er et allround tæppe, du kan få glæde af både ude og hjemme året rundt. Brug det på sengen, til sofaen, eller tag det med dig på picnic eller til stranden. Tofarvet design i vores velkendte damask kvalitet, som holder til at blive brugt.

Materiale: 100% bomuld, vatteret quilt
Fyld: polyester
Størrelse: 140 x 240 cm
Farve: Grey


DAMASK STRIPE

2 sæt sengelinned

Som skabt til en god nattesøvn. Lad dig omfavne af det smukke DAMASK STRIPE sengelinned, når du lægger dig til at sove i det rolige og klassiske design. DAMASK STRIPE er vævet af 100% ægyptisk bomuld, og damaskvævningen giver sengetøjet
åndbarhed. Kvalitet, der holder mange år frem.

Design: Georg Jensen Damask
Materiale: 100% ægyptisk bomuld
Størrelse: 140 x 200 cm / 60 x 63 cm
140 x 220 cm / 60 x 63 cm
Farve: White

GEORG JENSEN DAMASK

Traditionen med at samarbejde med Danmarks allerbedste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kollektion af damaskduge, løbere, dækkeservietter, sengetøj, frotté, viskestykker og andet boligtilbehør – selvfølgelig med udspring i de forskellige designeres individuelle inspiration og stil.

I 2000 modtog vi Kongelig Hofleverandør prædikatet. Udnævnelsen fulgte efter mange års samarbejde med det danske kongehus om blandt andet den specialdesignede damaskdug til Hendes Majestæt Dronning Margrethe II af Danmark & Hans Kongelige Højhed Prins Henriks Sølvbryllup i 1992.

Georg Jensen Damask har hovedsæde i Kolding.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os