Vælg sprog
Gæstehåndklæde Light Grey
Før musen henover billedet for at zoome

Gæstehåndklæde Light Grey

DKK 150,00
   På lager
Antal
Design Georg Jensen Damask

Eksklusivt gæstehåndklæde i den smukkeste lysegrå farve og 100% egyptisk bomuldsfrotté af højeste kvalitet, der sikrer velvære for dine gæster. Også velegnet til at forkæle kokken i køkkenet med blød og lækker luksus. Gæstehåndklædet udmærker sig ved en enestående tørreevne og prydes af et indvævet logo som kvalitetsstempel.

Farven Light Grey er inspireret af en klassisk nordisk farveskala, som gør det grå gæstehåndklæde til et stilfuldt element i indretningen. Den lysegrå farvenuance er flot i et monokromt, minimalistisk bademiljø, men mindst lige så lækker i selskab med farver. Og så er gæstehåndklædet yderst elegant sammen med naturmaterialer, der understreger den sanselige oplevelse. Det lækre, tykke gæstehåndklæde pynter ved håndvasken og bliver kun bedre, jo mere det bruges.

DAMASK TERRY serien er skabt af vores eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. Egenskaber og værdier, som har fulgt Georg Jensen Damask gennem århundreder. Den høje kvalitet, farveægtheden og det enkle design gør den kraftige damaskfrotté af den blødeste slags til en elsket klassiker, der også fås som håndklæder, badehåndklæder, badelagner, bademåtter og vaskeklude.

Gæstehåndklæderne vejer 610 gr/m2 og er vævet af 100% dobbelt-tvundne, kæmmede bomuldsgarner.

Mål 40 x 70 cm.
Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.