Vælg sprog

Funktionelle hverdagsklassikere


BASE taskerne er en nyhed i Georg Jensen Damasks kollektion, som udvider sortimentet af hverdagsaccessories, skabt med tanke for det behov i hverdagen, de skal opfylde. Som navnet indikerer, er BASE taskerne skabt med udgangspunkt i det basale hverdagsliv, og består af to funktionelle og enkle designs, som selvfølgelig også tåler en tur i vaskemaskinen.

Den lille BASE-serie, består af en let carrier-taske samt en toilettaske. Både taske og toilettaske er skabt i en kraftig og slidstærk lærredsvævning af 100% bomuld, der tåler både slid og brug.

BASE tasken er stor og rummelig, og er perfekt til en tur på stranden, til sommerhuset eller til når børnene skal overnatte ude. Tasken er designet med plads nok til både håndklæder og dyner og er udstyret med en lille lomme på indersiden til mobil og nøgler.  BASE toilettasken er designet for både mænd og kvinder, drenge og piger. Toilet-tasken har et sæt mindre lommer indeni, så de små elementer ikke bliver væk i det store rum.

BASE tasken kommer i størrelsen 60 x 41 x 30 cm og koster 390 kr., mens BASE toilettasken koster 250 kr. for størrelsen 24 x 14 x 12 cm. Begge tasker fås i farven Dappled Blue. BASE serien forhandles i Georg Jensen Damask profilbutikker over hele landet og på www.damask.dk. Nærmeste forhandler oplyses på telefon 75 52 27 00.
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.