Vælg sprog
Forklædepakke
Før musen henover billedet for at zoome
Forklædepakke
Forklædepakke

Forklædepakke

DKK 300,00
   På lager
Antal
Forkæl dig selv eller en, du holder af med hverdagsluksus, der gør sig ekstra godt i køkkenet. CROSSINGS forklædet i en kraftig hør- og bomuldskombination med Vibeke Rohlands moderne køkkentern har et stilfuldt udtryk, som vil passe ind i ethvert køkken. Sammen med de vaffelvævede LINEN viskestykker i 100% hør er dette en både elegant og praktisk pakke. En velegnet gaveidé til ham eller hende, der nyder at tilbringe tid i køkkenet eller ved grillen og som værdsætter godt og funktionelt design.

Pakken indeholder:
1 stk. CROSSINGS forklæde
2 stk. LINEN viskestykker

Normalpris Kr. 630,-
Læs hele beskrivelse
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.